Μήνυμα Συλλόγου:

Στόχος μας είναι η εξομοίωση των τριτέκνων οικογενειών με τις πολύτεκνες οικογένειες και τα οφέλη τους, η βελτίωση της διαβίωσης των τριτέκνων οικογενειών του νομού μας, η ανάπτυξη καλών σχέσεων μεταξύ των μελών του.

Το Δ.Σ. ζητά τη συμπαράσταση όλων εσάς των μελών του Συλλόγου. Ευχαριστούμε πολύ, όλους αυτούς που έχουν βοηθήσει μέχρι σήμερα, αλλά και αυτούς που θα προσφέρουν τη βοήθεια τους στο μέλλον. Είναι σίγουρο πως όλοι μαζί ενωμένοι θα πετύχουμε τα μέγιστα.

Πέμπτη 7 Απριλίου 2022




 Τρίτεκνοι : Μεγάλη η αγανάκτηση και η αγωνία μας

ΔΕΛΤΊΟ ΤΎΠΟΥ
Σε σύσκεψη στη φιλόξενη πόλη της Καβάλας, που συμμετείχαν σύλλογοι τριτέκνων της Βόρειας Ελλάδας έκανε παρέμβαση ο Πρόεδρος της ΟΠΟΤΤΕ Δ. Κοντός μαζί με αντιπροσωπεία του Διοικητικού Συμβουλίου από την Αντιπρόεδρο Ζ. Κοίδου και τα μέλη του ΔΣ Γ. Κεφαλά και Β. Μαυρίδου.
Οι Πρόεδροι των συλλόγων εξέφρασαν την αγωνία τους και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι τρίτεκνες οικογένειες, παραθέτοντας και τις δράσεις κάθε συλλόγου.
Ο Πρόεδρος της ΟΠΟΤΤΕ αφού ευχαρίστησε τους οικοδεσπότες και τους παρευρισκόμενους, ενημέρωσε τις αντιπροσωπείες των συλλόγων για τις πρόσφατες αποφάσεις της Γενικής Συνέλευσης και τις πρωτοβουλίες μας για την υλοποίηση της « Χάρτας των άμεσων παρεμβάσεων για τη στήριξη της Οικογένειας» που αποφάσισε η Γενική μας Συνέλευση.
Ζήτησε και από αυτό το βήμα, την άμεση ενίσχυση και στήριξη των οικογενειών μας ιδιαίτερα τώρα που η ανεξέλεγκτη αύξηση των τιμών σε όλα τα είδη και την ενέργεια μας δημιουργούν προβλήματα επιβίωσης.
Αποφασίστηκε η ενίσχυση των προσπαθειών από όλους τους συλλόγους, μέσα σε κλίμα ενότητας και ξεπερνώντας κάθε εμπόδιο- με μπροστάρη την ΟΠΟΤΤΕ- για να ικανοποιηθούν τα αιτήματα των μεγάλων οικογενειών, για να αντιμετωπιστεί το Δημογραφικό στη χώρα μας !
Τέτοιες δράσεις θα συνεχιστούν σε όλα τα γεωγραφικά διαμερίσματα της χώρας.
Τονίστηκε πως οι τρίτεκνοι βρίσκονται σε ετοιμότητα και για δυναμικές κινητοποιήσεις ώστε να γίνουν πράξη οι υποσχέσεις, να ικανοποιηθούν οι ανάγκες των οικογενειών μας.
ΣΥΝ/ΝΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ