Μήνυμα Συλλόγου:

Στόχος μας είναι η εξομοίωση των τριτέκνων οικογενειών με τις πολύτεκνες οικογένειες και τα οφέλη τους, η βελτίωση της διαβίωσης των τριτέκνων οικογενειών του νομού μας, η ανάπτυξη καλών σχέσεων μεταξύ των μελών του.

Το Δ.Σ. ζητά τη συμπαράσταση όλων εσάς των μελών του Συλλόγου. Ευχαριστούμε πολύ, όλους αυτούς που έχουν βοηθήσει μέχρι σήμερα, αλλά και αυτούς που θα προσφέρουν τη βοήθεια τους στο μέλλον. Είναι σίγουρο πως όλοι μαζί ενωμένοι θα πετύχουμε τα μέγιστα.

Τετάρτη 30 Μαρτίου 2022

 ΜΕΙΩΣΗ ΤΕΛΩΝ & ΗΛΕΚΤΡΟΦΩΤΙΣΜΟΥ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΠΛΑΤΑΝΙΑ ΚΑΤΑ ΠΟΣΟΣΤΟ -40% ΣΕ ΤΡΙΤΕΚΝΟΥΣ ΜΕ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΙΚΟ ΟΡΙΟ 30.000

«Με απόφαση του δημοτικού συμβουλίου, που λαμβάνεται με την απόλυτη πλειοψηφία του αριθμού των μελών του, είναι δυνατή η μείωση δημοτικών φόρων ή τελών ή η απαλλαγή από αυτούς για τους τρίτεκνους.
Με βάση την ανωτέρω διάταξη του κώδικα και αλλά και την στόχευση να αναδεχθεί το κοινωνικό του πρόσωπο του Δήμου Πλατανιά στις ευπαθείς ομάδες του πληθυσμού και περαιτέρω υιοθετεί εκ νέου μέτρα ανάσχεσης της υπογεννητικότητας.
Η δημοτική αρχή συνεχίζει την απόφαση για την μείωση των τελών ηλεκτροφωτισμού και καθαριότητας κατά ποσοστό 40% σε τρίτεκνους.
τίθεται όριο εισοδήματος α) 30.000,00€
Πληρ στα τηλέφωνα του Δήμου Πλατανιά 2821 3 40000 – 01 – 02
Ευχαριστούμε τον Δήμο Πλατανιά και τον Δήμαρχο κ. Μαλανδράκη για την στήριξη στις Τρίτεκνες οικογένειες που εκπροσωπούμε.
Επικοινωνία με το Δήμο - Δήμος Πλατανιά - Platanias Municipality
PLATANIAS.GR
Επικοινωνία με το Δήμο - Δήμος Πλατανιά - Platanias Municipality
Τμήμα: Αυτοτελές Γραφείο Διαχείρισης και Συντήρησης Οχημάτων και Μηχανολογικού Εξοπλισμού