Μήνυμα Συλλόγου:

Στόχος μας είναι η εξομοίωση των τριτέκνων οικογενειών με τις πολύτεκνες οικογένειες και τα οφέλη τους, η βελτίωση της διαβίωσης των τριτέκνων οικογενειών του νομού μας, η ανάπτυξη καλών σχέσεων μεταξύ των μελών του.

Το Δ.Σ. ζητά τη συμπαράσταση όλων εσάς των μελών του Συλλόγου. Ευχαριστούμε πολύ, όλους αυτούς που έχουν βοηθήσει μέχρι σήμερα, αλλά και αυτούς που θα προσφέρουν τη βοήθεια τους στο μέλλον. Είναι σίγουρο πως όλοι μαζί ενωμένοι θα πετύχουμε τα μέγιστα.

Τρίτη 22 Φεβρουαρίου 2022




 Ετήσια Γενική Συνέλευση της ΟΠΟΤΤΕ με εκπροσώπους κομμάτων και αντιπροσώπων από όλη την Ελλάδα και την Κύπρο

.
Την Κυριακή 20/2/2022 πραγματοποιήθηκε η Γενική Συνέλευση της Ομοσπονδίας μας (ΟΠΟΤΤΕ) στην Αθήνα στο Αμφιθέατρο του Δήμου Περιστερίου, με εκπροσώπους κομμάτων και αντιπροσώπων από όλη την Ελλάδα και την Κύπρο .
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους και χαιρέτησαν :
Η Υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων αρμόδια για θέματα Δημογραφικής Πολιτικής κ. Μ. Συρεγγέλα, η Βουλευτής του ΚΙΝΑΛ κ. Ν.. Γιαννακοπούλου , ο εκπρόσωπος του ΚΚΕ κ. Χ. Χουρδάκης , ο εκπρόσωπος της Λαϊκής Ενότητας κ. Δ. Στρατούλης , ο Βουλευτής του ΜΕΡΑ25 κ. Κρ. Αρσένης καθώς επίσης και ο αναπληρωτής πρόεδρος της αδελφοποιημένης Παγκύπριας Οργάνωσης Πενταμελούς Οικογένειας(ΠΟΠΟ) κ. Χαρ. Ηρακλείδης. Η Υπουργός και οι εκπρόσωποι των κομμάτων υπογράμμισαν το δίκαιο των αιτημάτων μας ,εξέφρασαν την συμπαράσταση τους στον αγώνα μας μένει να δούμε την υλοποίηση επιτέλους των υποσχέσεων τους
Παρόλο των αντίξοων συνθηκών που επικρατούν λόγω της πανδημίας,. στην συνέλευση παρευρέθηκαν αντιπρόσωποι από 35 συλλόγους ανά την Ελλάδα. Παρουσιάστηκε και ψηφίστηκε ομόφωνα ο Διοικητικός και Οικονομικός απολογισμός και όλοι οι ομιλητές τόνισαν την ανάγκη συμπόρευσης όλων στον αγώνα ,σε κλίμα ενότητας , με γνώμονα το μέγιστο όφελος των Τριγενών οικογενειών.