Μήνυμα Συλλόγου:

Στόχος μας είναι η εξομοίωση των τριτέκνων οικογενειών με τις πολύτεκνες οικογένειες και τα οφέλη τους, η βελτίωση της διαβίωσης των τριτέκνων οικογενειών του νομού μας, η ανάπτυξη καλών σχέσεων μεταξύ των μελών του.

Το Δ.Σ. ζητά τη συμπαράσταση όλων εσάς των μελών του Συλλόγου. Ευχαριστούμε πολύ, όλους αυτούς που έχουν βοηθήσει μέχρι σήμερα, αλλά και αυτούς που θα προσφέρουν τη βοήθεια τους στο μέλλον. Είναι σίγουρο πως όλοι μαζί ενωμένοι θα πετύχουμε τα μέγιστα.

Τρίτη 15 Φεβρουαρίου 2022

Είναι η μέρα των παιδιών που δεν είναι για λύπηση..
Είναι η μέρα των παιδιών που
Ξέρουν να Μάχονται για την ζωή τους..
Είναι η μέρα για αυτά τα αγγελούδια που ξέρουν να εκτιμούν την κάθε μέρα, ξέρουν να εκτιμούν το κάθε λεπτό της ζωής..Που γελάνε από την καρδιά τους..
Είναι τα παιδιά που μετά από τρομερό πόνο από τις χημειοθεραπειες θα σου χαρίσουν το ωραιότερο χαμόγελο γιατί πέρασε και αυτή η χημειοθεραπεια και θα γελάνε και θα παίζουν από την καρδιά τους μέχρι την επόμενη..
Είναι ήρωες που μας δίνουν ένα μάθημα ζωής για τον πόνο, μόνο Με χαμόγελο.. Κι'ας είναι η ζωή τους η καθημερινότητα τους η ρουτίνα τους έτσι..Η μέρα τους τελειώνει πάντα με χαμόγελο.. Πάντα!!
Ας κάνουμε μια ευχή και μια προσευχή..