Μήνυμα Συλλόγου:

Στόχος μας είναι η εξομοίωση των τριτέκνων οικογενειών με τις πολύτεκνες οικογένειες και τα οφέλη τους, η βελτίωση της διαβίωσης των τριτέκνων οικογενειών του νομού μας, η ανάπτυξη καλών σχέσεων μεταξύ των μελών του.

Το Δ.Σ. ζητά τη συμπαράσταση όλων εσάς των μελών του Συλλόγου. Ευχαριστούμε πολύ, όλους αυτούς που έχουν βοηθήσει μέχρι σήμερα, αλλά και αυτούς που θα προσφέρουν τη βοήθεια τους στο μέλλον. Είναι σίγουρο πως όλοι μαζί ενωμένοι θα πετύχουμε τα μέγιστα.

Πέμπτη 9 Δεκεμβρίου 2021

 Σας ευχαριστούμε ΑΕ Κυδωνίας και Ηρακλής Νεροκούρου!!!

Βοήθεια σε τρίτεκνους από Α.Ε Κυδωνίας και Ηρακλή Νεροκούρου

Σε μια αξιέπαινη πρωτοβουλία προχωρούν Α.Ε Κυδωνίας και Ηρακλής Νεροκούρου καθώς ανακοίνωσαν ότι στο επερχόμενο μεταξύ τους παιχνίδι θα μαζέψουν τρόφιμα για τρίτεκνες οικογένειες που το έχουν ανάγκη

 

Α.Ε Κυδωνίας και Ηρακλής Νεροκούρου θα αναμετρηθούν την Κυριακή(12/12, 15:00) στον Αλικιανό με τις δυο ομάδες από κοινού ν’ αποφασίζουν να στηρίξουν έμπρακτα το σύλλογο τριτέκνων μαζεύοντας τρόφιμα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Ένωσης:

Η Αθλητική Ένωση Κυδωνίας σε συμφωνία με το φίλο σωματείο του Ηρακλή Νεροκούρου ανακοινώνει ότι την Κυριακή(12/12, 15:00) στο μεταξύ μας παιχνίδι στο γήπεδο του Αλικιανού θα μαζέψουμε τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης για τρίτεκνες οικογένειες που έχουν μεγάλη ανάγκη. Καλούμε όλους τους φιλάθλους που θα παραστούν να συμμετέχουν σε αυτή την πρωτοβουλία με σκοπό να βοηθήσουμε τους συνανθρώπους μας που το έχουν μεγάλη ανάγκη.