Μήνυμα Συλλόγου:

Στόχος μας είναι η εξομοίωση των τριτέκνων οικογενειών με τις πολύτεκνες οικογένειες και τα οφέλη τους, η βελτίωση της διαβίωσης των τριτέκνων οικογενειών του νομού μας, η ανάπτυξη καλών σχέσεων μεταξύ των μελών του.

Το Δ.Σ. ζητά τη συμπαράσταση όλων εσάς των μελών του Συλλόγου. Ευχαριστούμε πολύ, όλους αυτούς που έχουν βοηθήσει μέχρι σήμερα, αλλά και αυτούς που θα προσφέρουν τη βοήθεια τους στο μέλλον. Είναι σίγουρο πως όλοι μαζί ενωμένοι θα πετύχουμε τα μέγιστα.

Δευτέρα 20 Δεκεμβρίου 2021

 ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ



Εκ μέρους της Προέδρου, των Μελών του ΔΣ του Συλλόγου και τις γυναίκες εθελόντριες του Συλλόγου Τριτέκνων Χανιών θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε εγκάρδια για την ευγενική χορηγία που λάβαμε από το Κέντρο Φυσικοθεραπείας "ΓΑΛΗΝΟΣ" με την εξαιρετική προσφορά τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης σε οικογένειες με παιδιά του Συλλόγου μας, σύμφωνα με κοινωνικά κριτήρια, που πλήττονται από τη φτώχεια.

Εκτιμώντας ιδιαιτέρως την ευγενή αυτή κίνηση αλληλεγγύης σας, κατά τη δύσκολη οικονομική περίοδο που διανύουμε, θεωρούμε υποχρέωσή μας να σας ευχαριστήσουμε και δημόσια για την πολύτιμη βοήθειά σας στην ενίσχυση των προσπαθειών μας.