Μήνυμα Συλλόγου:

Στόχος μας είναι η εξομοίωση των τριτέκνων οικογενειών με τις πολύτεκνες οικογένειες και τα οφέλη τους, η βελτίωση της διαβίωσης των τριτέκνων οικογενειών του νομού μας, η ανάπτυξη καλών σχέσεων μεταξύ των μελών του.

Το Δ.Σ. ζητά τη συμπαράσταση όλων εσάς των μελών του Συλλόγου. Ευχαριστούμε πολύ, όλους αυτούς που έχουν βοηθήσει μέχρι σήμερα, αλλά και αυτούς που θα προσφέρουν τη βοήθεια τους στο μέλλον. Είναι σίγουρο πως όλοι μαζί ενωμένοι θα πετύχουμε τα μέγιστα.

Τετάρτη 10 Νοεμβρίου 2021

 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Γενική Συνέλευση, Εκλογή νέων μελών Διοικητικού Συμβουλίου, Ελεγκτικής Επιτροπής και Αντιπροσώπων ΟΠΟΤΤΕ
Η Πρόεδρος και το Νέο Διοικητικό Συμβούλιο θα ήθελε να ευχαριστήσει θερμά τα μέλη του για την παρουσία του στη Γενική Συνέλευση και τη συμμετοχή του στις αρχιαιρεσίες για την εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου, Ελεγκτικής Επιτροπής και Αντιπροσώπων ΟΠΟΤΤΕ.
Κατά την ως άνω γενική συνέλευση, αλλά και διεξαγωγή των εκλογών, της 7.11.2021, κάποιοι προσπάθησαν, να αμαυρώσουν το κλίμα ομόνοιας και σύμπνοιας που διακατέχει το σύλλογο μας όλα αυτά τα χρόνια, με ψευδής και ανυπόστατες κατηγορίες και δικαιολογίες.
Ο σκληρός και καθημερινός αγώνας που δίνουν, από το 2010, η πρόεδρος και τα όλα μέλη του διοικητικού συμβουλίου δεν μπορεί να αμφισβητηθεί από κανέναν.
Με το εθελοντικό και ανιδιοτελές τους έργο έχουν αποδείξει ότι διαθέτουν τα προσόντα και το ήθος που απαιτούν οι περιστάσεις και δεν επιτρέπετε σε κανέναν να σπιλώνει το όνομα τους.
Η Γενική Συνέλευση, ως ανώτατο όργανο του συλλόγου, αφού ενημερώθηκε για τους λόγους και την απόφαση του Δ.Σ. περί διαγραφής των δύο μελών της από το σύλλογο, ύστερα από συζήτηση που έγινε, ψήφισε και αποφάσισε με πλειοψηφία την διαγραφή τους.
Όλοι μαζί με ΕΝΟΤΗΤΑ και ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ θα συνεχίσουμε το έργο μας, ιδιαίτερα σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς που διανύουμε .
Ευχαριστούμε όλα τα μέλη αλλά και τους συμπολίτες μας, για την σημαντική συμμετοχή και προσφορά τους στο σύλλογο και στο αγώνα για την στήριξη της Τρίτεκνης οικογένειας καθότι καθορίζουν με τον τρόπο αυτό τις αρχές για την ουσιαστική λειτουργία του Συλλόγου που υπήρξε όχι μόνο όνειρο αλλά και ουσιαστική ανάγκη αυτού του τόπου.
Η Πρόεδρος και τα Μέλη του απερχόμενου Διοικητικού Συμβουλίου.
Χελιουδακη Μαίρη
Μαρμαριτσακη Ελένη
Τεπεριδης Πέτρος
Βολικακης Εμμανουήλ
Κιτρινορινης Αθανασιος