Μήνυμα Συλλόγου:

Στόχος μας είναι η εξομοίωση των τριτέκνων οικογενειών με τις πολύτεκνες οικογένειες και τα οφέλη τους, η βελτίωση της διαβίωσης των τριτέκνων οικογενειών του νομού μας, η ανάπτυξη καλών σχέσεων μεταξύ των μελών του.

Το Δ.Σ. ζητά τη συμπαράσταση όλων εσάς των μελών του Συλλόγου. Ευχαριστούμε πολύ, όλους αυτούς που έχουν βοηθήσει μέχρι σήμερα, αλλά και αυτούς που θα προσφέρουν τη βοήθεια τους στο μέλλον. Είναι σίγουρο πως όλοι μαζί ενωμένοι θα πετύχουμε τα μέγιστα.

Τρίτη 26 Οκτωβρίου 2021

 

ΑΝΑΚΟΊΝΩΣΗ ΟΔΗΓΙΕΣ ΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΕΚΛΟΓΩΝ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΤΡΙΤΕΚΝΩΝ Ν. ΧΑΝΙΩΝ

Ενημερώνουμε όλα τα μέλη του Συλλόγου μας, ότι  η Γενική Συνέλευση, θα πραγματοποιηθεί την ΚΥΡΙΑΚΗ  7/11/2021 (συμφ. πρακτικού)  καθώς και οι Εκλογές για την ανάδειξη νέου (7 μέλους) Διοικητικού Συμβουλίου, της (3 μελούς) Ελεγκτικής Επιτροπής καθώς και των Εκπροσώπων για την Ομοσπονδία ΟΠΟΤΤΕ.

Ημερομηνία διεξαγωγής  ορίζεται η Κυριακή 07/11/ 2021 ΑΠΟ 11:00 π.μ. ΜΕΧΡΙ 12:00 π.μ. της Γενικής Συνέλευσης  και 12:00 π.μ ΜΕ 18:00 μ.μ ΕΚΛΟΓΕΣ  στα γραφεία του Συλλόγου μας, οδός Τέρμα Ζυμβρακάκηδων.

Τα μέλη κατά την προσέλευση τους στη ΓΣ  και  τις Εκλογές

 θα πρέπει να έχουν μαζί τους την ΚΑΡΤΑ ΜΕΛΟΥΣ, την ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ τους ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ,

και να είναι ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΕΝΗΜΕΡΟΙ για το έτος 2021.

 Κατά την προσέλευση στην εκδήλωση είναι απαραίτητη η χρήση μάσκας στον κλειστό χώρο της εκδήλωσης. (θα τηρηθούν τα προβλεπόμενα μέτρα κατά της πανδημίας )

Θα δοθεί  δωρεάν στα Μέλη μας που θα συμμετέχουν 1 κιλό μέλι ανά οικογένεια.

• Την συγκεκριμένη ημέρα θα υπάρχει η δυνατότητα περιορισμένου αριθμού ανανεώσεων και για να αποφύγουμε το συνωστισμό παρακαλούμε τα μέλη μας που δεν έχουν ανανεώσει να το κάνουν μέχρι την Παρασκευή 05/11/2021.

Οι ανανεώσεις γίνονται στο γραφείο μας τις γνωστές μέρες και ώρες.

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΗΣ ΚΑΛΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗ ΣΑΣ

ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ !!!

Εκ του Δ.Σ.