Μήνυμα Συλλόγου:

Στόχος μας είναι η εξομοίωση των τριτέκνων οικογενειών με τις πολύτεκνες οικογένειες και τα οφέλη τους, η βελτίωση της διαβίωσης των τριτέκνων οικογενειών του νομού μας, η ανάπτυξη καλών σχέσεων μεταξύ των μελών του.

Το Δ.Σ. ζητά τη συμπαράσταση όλων εσάς των μελών του Συλλόγου. Ευχαριστούμε πολύ, όλους αυτούς που έχουν βοηθήσει μέχρι σήμερα, αλλά και αυτούς που θα προσφέρουν τη βοήθεια τους στο μέλλον. Είναι σίγουρο πως όλοι μαζί ενωμένοι θα πετύχουμε τα μέγιστα.

Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου 2021

ΨΗΦΙΑΚΗ ΜΕΡΙΜΝΑ ΑΝΟΙΞΕ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΓΙΑ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΥΣ ΤΡΙΤΕΚΝΟΥΣ-ΠΟΛΥΤΕΚΝΟΥΣ ΚΑΙ ΑΜΕΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΟ ΕΠΙΔΟΜΑ ΤΕΚΝΩΝ

 Δικαιούχοι

Για τους Κύκλους Α και Β δικαιούχοι είναι οι οικογένειες με ισοδύναμο οικογενειακό εισόδημα έως 6.000 ευρώ, οι οποίες θα λάβουν επιταγή 200 ευρώ για κάθε εξαρτώμενο τέκνο ηλικίας από 4 έως 24 ετών, το οποίο φοιτά σε μία από τις επιλέξιμες εκπαιδευτικές δομές στην Ελλάδα.
Για τον Κύκλο Γ δικαιούχοι είναι οι οικογένειες που λαμβάνουν το επίδομα ΟΠΕΚΑ για το έτος 2020 στην δεύτερη και τρίτη εισοδηματική κατηγορία, είτε με τρία ή περισσότερα εξαρτώμενα τέκνα, είτε με εξαρτώμενο τέκνο το οποίο είναι ήδη δικαιούχος επιδόματος ΟΠΕΚΑ για άτομα με αναπηρία. Ωφελούμενοι να λάβουν επιταγή 200 ευρώ είναι κάθε εξαρτώμενο τέκνο για τις οικογένειες με τρία ή περισσότερα εξαρτώμενα τέκνα, είτε μόνο τα τέκνα που είναι δικαιούχοι επιδόματος ΟΠΕΚΑ για άτομα με αναπηρία, ηλικίας από 4 έως 24 ετών, τα οποία φοιτούν σε μία από τις επιλέξιμες εκπαιδευτικές δομές στην Ελλάδα.
Περισσότερες Πληροφορίες στην σελίδα www.digital-access.gov.gr