Μήνυμα Συλλόγου:

Στόχος μας είναι η εξομοίωση των τριτέκνων οικογενειών με τις πολύτεκνες οικογένειες και τα οφέλη τους, η βελτίωση της διαβίωσης των τριτέκνων οικογενειών του νομού μας, η ανάπτυξη καλών σχέσεων μεταξύ των μελών του.

Το Δ.Σ. ζητά τη συμπαράσταση όλων εσάς των μελών του Συλλόγου. Ευχαριστούμε πολύ, όλους αυτούς που έχουν βοηθήσει μέχρι σήμερα, αλλά και αυτούς που θα προσφέρουν τη βοήθεια τους στο μέλλον. Είναι σίγουρο πως όλοι μαζί ενωμένοι θα πετύχουμε τα μέγιστα.

Τετάρτη 7 Οκτωβρίου 2020

ΝΕΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΧΑΝΙΑ ΜΟΥΡΝΙΕΣ ΤΗΛ. 28210 97533 ( ΕΝΑΝΤΙ ΚΤΕΟ ΧΑΝΙΩΝ )

Π Ρ Ο Σ Φ Ο Ρ Α ΠΡΟΣ ΤΡΙΤΕΚΝΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥΤΕΚΝΟΥΣ Ν. ΧΑΝΙΩΝ 


Μόλις 2 χιλιόμετρα από το κέντρο τις πόλης των Χανίων προς τις Μουρνιές, σε ένα χώρο 10.500 τ.μ βρίσκεται η πίστα καρτ ( mega drive go kart ) .
 Στο χώρο λειτουργεί πλήρη καφετέρια και μικρή πίστα με formula για παιδιά από 3 έως 6 ετών , παιδική χαρά, Mini Golf με 12 πίστες και άλλα παιχνίδια για όλες τις ηλικίες όπως μπιλιάρδο –ποδοσφαιράκι - air hockey – basket – box .
 Η προσφορά μας για τα παιδιά που θα ήθελαν να οδηγήσουν ( καρτ ) είναι 40 % έκπτωση από της τιμές του τιμοκαταλόγου μας , ( Εκτός από τα 30 λεπτά της προσφοράς του τιμοκαταλόγου που εκεί η έκπτωση θα είναι 20% ).