Μήνυμα Συλλόγου:

Στόχος μας είναι η εξομοίωση των τριτέκνων οικογενειών με τις πολύτεκνες οικογένειες και τα οφέλη τους, η βελτίωση της διαβίωσης των τριτέκνων οικογενειών του νομού μας, η ανάπτυξη καλών σχέσεων μεταξύ των μελών του.

Το Δ.Σ. ζητά τη συμπαράσταση όλων εσάς των μελών του Συλλόγου. Ευχαριστούμε πολύ, όλους αυτούς που έχουν βοηθήσει μέχρι σήμερα, αλλά και αυτούς που θα προσφέρουν τη βοήθεια τους στο μέλλον. Είναι σίγουρο πως όλοι μαζί ενωμένοι θα πετύχουμε τα μέγιστα.

Τρίτη 28 Ιουλίου 2020

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΥΛΟΓΩΝ ΤΡΙΤΕΚΝΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΥΤΕΚΝΩΝ ΝΟΜΟΥ ΧΑΝΙΩΝ ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΠΛΑΤΑΝΙΑ κ. ΜΑΛΑΝΔΡΑΚΗ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Συνάντηση είχαν μέλη του Συλλόγου Τριτέκνων και Πολυτέκνων Νομού Χανίων με τον Δήμαρχο Πλατανιά λ. Γιάννη Μαλανδράκη. Αφού εισαγωγικά έγινε ενημέρωση για τις προτεραιότητες των Συλλόγων Τριτέκνων και Πολυτέκνων , το βασικό θέμα που συζητήθηκε, ήταν η ενίσχυση των ευπαθών οικογενειών με νέα τιμολογιακή πολιτική και εκπτώσεις, στα Δημοτικά Τέλη και την ύδρευση για τους τρίτεκνους και πολύτεκνους της περιοχής. Να σημειωθεί ότι ο Νόμος 2363/2016 δίνει δυνατότητα στους Δήμους κάθε περιοχής να εντάξουν εκπτώσεις στα τιμολόγια τους για ευαίσθητες κοινωνικά ομάδες όπως οι προαναφερόμενοι. Ο κ. Μαλανδράκης δεσμεύτηκε ότι θα εξετάσει τα αιτήματα αυτά και τις συγκεκριμένες προτάσεις που κατατέθηκαν από μέρους των Τριτέκνων και Πολυτέκνων. Ο κ. Μαλανδράκης ήταν θετικός, η συνάντηση έγινε σε καλό κλίμα και ευχαρίστησε την αντιπροσωπεία για τη συνάντηση και την εποικοδομητική συζήτηση, αναγνώρισε την ανάγκη στήριξης των τρίτεκνων και πολύτεκνων οικογενειών και τόνισε ότι διαρκής στόχος του Δήμου Πλατανιά , είναι η συνεχής βελτίωση - αναβάθμιση των συνθηκών για το σύνολο των δημοτών του. Από τον Σύλλογο Τριτέκνων συμμετείχε η κ. Χελιουδάκη Μαίρη (Πρόεδρος), o Γραμματέας του πειθαρχικού Συμβουλίου του Συλλόγου Πολυτέκνων Πολύτεκνοι Χανίων κ. Τραχανατζής Κωνσταντίνος και από την αντιπολίτευση του Δήμου ο. κ. Ανθούσης Δημήτρης.