Μήνυμα Συλλόγου:

Στόχος μας είναι η εξομοίωση των τριτέκνων οικογενειών με τις πολύτεκνες οικογένειες και τα οφέλη τους, η βελτίωση της διαβίωσης των τριτέκνων οικογενειών του νομού μας, η ανάπτυξη καλών σχέσεων μεταξύ των μελών του.

Το Δ.Σ. ζητά τη συμπαράσταση όλων εσάς των μελών του Συλλόγου. Ευχαριστούμε πολύ, όλους αυτούς που έχουν βοηθήσει μέχρι σήμερα, αλλά και αυτούς που θα προσφέρουν τη βοήθεια τους στο μέλλον. Είναι σίγουρο πως όλοι μαζί ενωμένοι θα πετύχουμε τα μέγιστα.

Τετάρτη 25 Μαρτίου 2020

ΕΚΚΛΗΣΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΤΡΙΤΕΚΝΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ (ΟΠΟΤΤΕ)


ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΤΡΙΤΕΚΝΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ (ΟΠΟΤΤΕ)



Συνημμένα23 Μαρ 2020, 8:56 μ.μ. (πριν από 2 ημέρες)
προς
Αξιότιμε κύριε  Πρωθυπουργέ,
Η Ομοσπονδία πολυμελών οικογενειών με τρία τέκνα Ελλάδος (ΟΠΟΤΤΕ) απευθύνεται στην αναγκαία ευαισθησία και το αίσθημα ευθύνης που χρειάζεται να μας διακατέχει όλους και πρώτα την πολιτική μας ηγεσία. 
Επιβάλλεται τούτες τις ώρες να προχωρήσουν με γοργούς ρυθμούς :
-άμεσες προσλήψεις ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού. 
-έκτακτες ρυθμίσεις, μειώσεις και επιδοτήσεις για την εξασφάλιση σε όλα τα σπίτια, ρεύματος, ύδρευσης, τηλεφωνικής και διαδικτυακής επικοινωνίας. 
-εξοπλισμό νέων ΜΕΘ και αγορά εξοπλισμού και υλικών που είναι αναγκαία για την λειτουργία του εθνικού συστήματος υγείας. 
-εξασφάλιση οικονομικής ενίσχυσης σε όσες οικογένειες έχουν πληγεί, με προσαύξηση - πάνω από τα 800€- ανάλογα με την οικογενειακή κατάσταση. 
Δείξτε την επιβαλλόμενη κοινωνία ευθύνη, όπως οι καιροί προστάζουν. Ενεργοποιείστε και τα κοινωνικά κριτήρια στις προσλήψεις και στα μέτρα που χρειάζεται να παρθούν. 
Εμείς ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ για να προστατεύσουμε τις ζωές μας και τους συνανθρώπους μας. 
Ελπίζουμε πως θα έχουμε άμεσες δράσεις!