Μήνυμα Συλλόγου:

Στόχος μας είναι η εξομοίωση των τριτέκνων οικογενειών με τις πολύτεκνες οικογένειες και τα οφέλη τους, η βελτίωση της διαβίωσης των τριτέκνων οικογενειών του νομού μας, η ανάπτυξη καλών σχέσεων μεταξύ των μελών του.

Το Δ.Σ. ζητά τη συμπαράσταση όλων εσάς των μελών του Συλλόγου. Ευχαριστούμε πολύ, όλους αυτούς που έχουν βοηθήσει μέχρι σήμερα, αλλά και αυτούς που θα προσφέρουν τη βοήθεια τους στο μέλλον. Είναι σίγουρο πως όλοι μαζί ενωμένοι θα πετύχουμε τα μέγιστα.

Κυριακή 22 Μαρτίου 2020

ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΗΣ ΟΠΟΤΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΝΔΗΜΙΑ ΤΟΥ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ

ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ!
 Προστατεύουμε τις οικογένειες μας και τους συνανθρώπους μας.
 Το ΔΣ της ΟΠΟΤΤΕ καλεί τις τρίτεκνες οικογένειες να σέβονται τις οδηγίες από τους αρμόδιους επιστημονικούς φορείς και να :
Αποφεύγουν τις μετακινήσεις, να εφαρμόζουν τους κανόνες υγιεινής, να δείξουν υπομονή και να μένουν σπίτι αφιερώνοντας δημιουργικό χρόνο με την οικογένεια.
 Εφαρμόζουν με ευλάβεια τις οδηγίες δημοσίων και δημοτικών υπηρεσιών για την αποφυγή εξάπλωσης του κορωνοϊού
Είναι δίπλα στους εργαζόμενους στα καταστήματα τροφίμων, χωρίς να τους κάνουμε δυσκολότερη τη ζωή.
 Όλοι εμείς: · Σε αυτές τις δύσκολες μέρες λέμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στους γιατρούς και το νοσηλευτικό προσωπικό, το ΕΚΑΒ, τους εργαζόμενους στα νοσοκομεία και σε όσους συμμετέχουν στη δύσκολη αυτή προσπάθεια για το καλό όλων μας, αν και πολλές φορές στερούνται αναγκαίων προϋποθέσεων. · Ενώνουμε τη φωνή μας με την απαίτηση για μόνιμες προσλήψεις και γενναία ενίσχυση της Δημόσιας υγείας, για προσλήψεις σε αναγκαίο προσωπικό σε δήμους και δημόσιες υπηρεσίες. 
 Ενώνουμε την αγωνία μας για μέτρα στήριξης εργαζομένων, αυτοαπασχολούμενοι και επαγγελματιών που πρέπει να στηριχτούν για να επιβιώσουν.
 Συμμετέχουμε στην προσπάθεια και αφήνουμε στην άκρη οι "οικονομικοί στόχοι" των πλεονασμάτων. 
 Συνεργαζόμαστε με πλεόνασμα ευθύνης, αλληλεγγύης και υπομονής. Θα τα καταφέρουμε!

 Οι τρίτεκνοι είναι εδώ και ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ για να είμαστε ΟΛΟΙ καλά!!