Μήνυμα Συλλόγου:

Στόχος μας είναι η εξομοίωση των τριτέκνων οικογενειών με τις πολύτεκνες οικογένειες και τα οφέλη τους, η βελτίωση της διαβίωσης των τριτέκνων οικογενειών του νομού μας, η ανάπτυξη καλών σχέσεων μεταξύ των μελών του.

Το Δ.Σ. ζητά τη συμπαράσταση όλων εσάς των μελών του Συλλόγου. Ευχαριστούμε πολύ, όλους αυτούς που έχουν βοηθήσει μέχρι σήμερα, αλλά και αυτούς που θα προσφέρουν τη βοήθεια τους στο μέλλον. Είναι σίγουρο πως όλοι μαζί ενωμένοι θα πετύχουμε τα μέγιστα.

Τρίτη 4 Φεβρουαρίου 2020

ΕΚΛΟΓΕΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ Ο.Π.Ο.Τ.Τ.Ε ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΟΝΕΩΝ ΤΡΙΩΝ ΤΕΚΝΩΝ Ν.ΧΑΝΙΩΝ

Το Διοικητικό συμβούλιο του Συλλόγου μας, καλεί τα οικονομικά τακτοποιημένα μέλη του, την Κυριακή 9 Φεβρουαρίου 2020 στα γραφεία του συλλόγου Τριτέκνων Χανίων στην οδό Τέρμα Ζυμβρακάκηδων και ώρα 10:00-18:00 μ. μ. για την διεξαγωγή εκλογών ,για την ανάδειξη Αντιπροσώπων στην Ομοσπονδία Πολυμελών Οικογενειών (Ο.Π.Ο.Τ.Τ.Ε ) λόγου του καταστατικού της Ομοσπονδίας. Δικαίωμα ψήφου έχει ΕΝΑ μέλος της οικογένειας. Δικαίωμα συμμετοχής στην εκλογική διαδικασία έχουν τα οικονομικά τακτοποιημένα μέλη μας Κατά την ημέρα των εκλογών θα διανεμηθούν ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΤΑΤΕΣ ΛΑΣΙΘΙΟΥ (9 με 10 κιλά ανά οικογένεια) στα οικονομικά τακτοποιημένα Μέλη μας. Η παρουσία σας είναι απαραίτητη.