Μήνυμα Συλλόγου:

Στόχος μας είναι η εξομοίωση των τριτέκνων οικογενειών με τις πολύτεκνες οικογένειες και τα οφέλη τους, η βελτίωση της διαβίωσης των τριτέκνων οικογενειών του νομού μας, η ανάπτυξη καλών σχέσεων μεταξύ των μελών του.

Το Δ.Σ. ζητά τη συμπαράσταση όλων εσάς των μελών του Συλλόγου. Ευχαριστούμε πολύ, όλους αυτούς που έχουν βοηθήσει μέχρι σήμερα, αλλά και αυτούς που θα προσφέρουν τη βοήθεια τους στο μέλλον. Είναι σίγουρο πως όλοι μαζί ενωμένοι θα πετύχουμε τα μέγιστα.

Τετάρτη 22 Ιανουαρίου 2020

Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΣΤΗΝ ΠΑΛΑΙΟΧΩΡΑ

Σας ενημερώνουμε ότι αντιπροσωπεία του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Τριτεκνων Χανίων συναντήθηκε με τον κ. Περρακη Αντώνη Δημάρχο Κανδανου Σελίνου. Απο τον Σύλλογο Τριτεκνων η αντιπροσωπεία αποτελούταν απο τους: Χελιουδακη Μαίρη (Πρόεδρος) Κιτρινορινης Αθανάσιος (Ταμίας) και Μαθιουδακης Στέλιος (Μέλος ΔΣ). Κατά την συνάντηση υποβλήθηκαν εγγράφως αιτήματα και συζητήθηκαν θέματα που αφορούν τις Τριτεκνες οικογένειες της περιοχής Κανδανου Σελινου όπως μείωση στα Δημοτικά Τέλη στους λογαριασμούς της ΔΕΗ και μειώση στους λογαριασμούς Υδρευσης. Ο Δημαρχος άκουσε με προσοχή τα αιτήματά μας και δήλωσε οτι θα σταθεί αλληλέγγυος και θα προχωρήσει σε συνεργασία με τον Σύλλογο, στη στήριξη των ευπαθών τριτεκνων οικογενειών της περιοχής του. Για οτι νεότερο θα ενημερώσουμε.