Μήνυμα Συλλόγου:

Στόχος μας είναι η εξομοίωση των τριτέκνων οικογενειών με τις πολύτεκνες οικογένειες και τα οφέλη τους, η βελτίωση της διαβίωσης των τριτέκνων οικογενειών του νομού μας, η ανάπτυξη καλών σχέσεων μεταξύ των μελών του.

Το Δ.Σ. ζητά τη συμπαράσταση όλων εσάς των μελών του Συλλόγου. Ευχαριστούμε πολύ, όλους αυτούς που έχουν βοηθήσει μέχρι σήμερα, αλλά και αυτούς που θα προσφέρουν τη βοήθεια τους στο μέλλον. Είναι σίγουρο πως όλοι μαζί ενωμένοι θα πετύχουμε τα μέγιστα.

Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου 2019

Ενημέρωση για του Τρίτεκνους του Δήμου Σφακίων.

Σας ενημερώνουμε σχετικά με την σημερινή μας συνάντηση με τον Δήμαρχο Σφακίων κ. Χιωτάκη και την παροχή εκπτώσεων στα Δημοτικά Τέλη και στους λογαριασμούς Ύδρευσης για τις Τρίτεκνες οικογένειες της περιοχής, του Δήμου Σφακίων. Ζητήσαμε: Έκπτωση στα Δημοτικά Τέλη μείον 50% Έκπτωση στους λογαριασμούς Ύδρευσης μείον 50% Εισοδηματικό όριο ανά Τρίτεκνη οικογένεια 22.000 ευρώ και τουλάχιστον ένα προστατευόμενο Μέλος. Η απόφαση θα οριστεί στο επόμενο Δ.Σ του Δήμου και θα σας ενημερώσουμε για την πορεία του. Ευχαριστούμε τον Δήμαρχο κ. Χιωτάκη για την διάθεση και την στήριξη στις Τρίτεκνες οικογένειες. Εκ του Δ.Σ.