Μήνυμα Συλλόγου:

Στόχος μας είναι η εξομοίωση των τριτέκνων οικογενειών με τις πολύτεκνες οικογένειες και τα οφέλη τους, η βελτίωση της διαβίωσης των τριτέκνων οικογενειών του νομού μας, η ανάπτυξη καλών σχέσεων μεταξύ των μελών του.

Το Δ.Σ. ζητά τη συμπαράσταση όλων εσάς των μελών του Συλλόγου. Ευχαριστούμε πολύ, όλους αυτούς που έχουν βοηθήσει μέχρι σήμερα, αλλά και αυτούς που θα προσφέρουν τη βοήθεια τους στο μέλλον. Είναι σίγουρο πως όλοι μαζί ενωμένοι θα πετύχουμε τα μέγιστα.

Τρίτη 8 Οκτωβρίου 2019

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΟΣΠΡΙΑ

Σας ενημερώνουμε ότι κατόπιν συνεννοήσεως με τον Παραγωγό Αγροτικών Προϊόντων Χαράλαμπο Κοντογιάννη από τα Φάρσαλα, πήραμε την παρακάτω προσφορά: Θέμα: Προσφορά Όσπρια για τα μέλη του συλλόγου Φακές Φαρσάλων Α ποιότητας 2 κιλά = 3,00 ευρώ Ρεβίθια μέτρια Φαρσάλων Α ποιότητας 2 κιλά = 4,00 ευρώ Ρεβίθια χονδρά Φαρσάλων Α ποιότητας 2 κιλά = 5,00 ευρώ Φασόλια Φαρσάλων Α ποιότητας 2 κιλά = 4,00 ευρώ Φάβα από λαθούρι Φαρσάλων Α ποιότητας 2 κιλά = 4,40 ευρώ Κατόπιν τούτου ενημερώνουμε τα Μέλη μας, ότι τα όσπρια θα διατεθούν άμεσα από τον παραγωγό στον Σύλλογο μας και θα εκδοθούν τα νόμιμα παραστατικά στον ιδιώτη κατά την αγορά. Προεγγραφές για την ποσότητα που ενδιαφέρεται να αγοράσει η κάθε οικογένεια παρακαλούμε αυτοπροσώπως στα γραφεία μας. Τα όσπρια είναι φετινής σοδειάς εξαιρετικής ευκολίας βρασμού και καθαρισμένα σε ηλεκτρονικό καθαριστήριο. Κάθε συσκευασία έχει πάνω ετικέτα με όλα τα απαραίτητα στοιχεία σύμφωνα με την νομοθεσία. Η προσφορά είναι για Τρίτεκνες και Πολύτεκνες οικογένειες. Πληροφορίες στο τηλ. του Συλλόγου μας 2821094334. Παρακαλούμε οι παραγγελίες σας να γίνουν σύντομα,το αργότερο μέχρι της 17-10-2019 το απόγευμα.