Μήνυμα Συλλόγου:

Στόχος μας είναι η εξομοίωση των τριτέκνων οικογενειών με τις πολύτεκνες οικογένειες και τα οφέλη τους, η βελτίωση της διαβίωσης των τριτέκνων οικογενειών του νομού μας, η ανάπτυξη καλών σχέσεων μεταξύ των μελών του.

Το Δ.Σ. ζητά τη συμπαράσταση όλων εσάς των μελών του Συλλόγου. Ευχαριστούμε πολύ, όλους αυτούς που έχουν βοηθήσει μέχρι σήμερα, αλλά και αυτούς που θα προσφέρουν τη βοήθεια τους στο μέλλον. Είναι σίγουρο πως όλοι μαζί ενωμένοι θα πετύχουμε τα μέγιστα.

Πέμπτη 3 Οκτωβρίου 2019

ΝΕΑ ΕΚΠΤΩΣΗ ΤΡΙΤΕΚΝΩΝ

ΕΛΕΥΘΩ: Σύγχρονο εργαστήριο Γενετικής στα ΧΑΝΙΑ! Μπατάκης Εμμανουήλ Επιστημονικός Υπεύθυνος ΤΗΛ:2821028472 ΔΙΕΥΘ:8ης ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 32 ωρες λειτουργίας 09.00-16.00 δεχόμαστε κατόπιν ραντεβού Εν έτη 2019, διανύουμε μία εποχή που το DNA έχει μπει για τα καλά στη ζωή μας και την καθημερινότητά μας, παρέχοντας πολύτιμες πληροφορίες για την υγεία μας. Οι εφαρμογές του DNA στην Ιατρική είναι απεριόριστες και έχουν σκοπό την έγκαιρη διάγνωση, ακόμα και σε προγεννητικό επίπεδο, των περισσότερων ασθενειών από τις οποίες μπορεί να νοσήσει ένας άνθρωπος κατά τη διάρκεια της ζωής του. Η ΕΛΕΥΘΩ Ο.Ε είναι το πρώτο εργαστήριο μοριακής γενετικής στα Χανιά, το οποίο έχει σκοπό την παροχή υπηρεσιών υψηλής τεχνολογίας στην ανάλυση γενετικού υλικού. Τα εργαστήρια μας έχουν οργανωθεί με βάση τα διεθνή πρότυπα για να ανταποκρίνονται σε μια σειρά εξειδικευμένων εξετάσεων που σχετίζονται με τη διάγνωση, πρόγνωση και πρόληψη γενετικών νοσημάτων, τον προγεννητικό έλεγχο, την ανίχνευση γενετικού υλικού παθογόνων μικροοργανισμών, τη διερεύνηση της υπογονιμότητας, αλλά και των καθ΄ έξιν αποβολών. Οι μοριακές εξετάσεις πραγματοποιούνται με την εφαρμογή διεθνώς πιστοποιημένων διαγνωστικών μεθόδων, αντιδραστηρίων, καθώς και εξοπλισμού (CE IVD). Η ΕΛΕΥΘΩ Ο.Ε, είναι στη ευχάριστη θέση να προσφέρει σε όλα τα μέλη του συλλόγου και τις οικογένειές τους: - 15% Έκπτωση στις εξειδικευμένες εξετάσεις γενετικής Μεσογειακή αναιμία, Κυστική Ίνωση, Θρομβοφιλία, Ιός των Ανθρώπινων Θηλωμάτων (HPV) και Καρυότυπος, έλεγχος πατρότητας/συγγένειας. -Παρέχεται επίσης δωρεάν γενετική συμβουλευτική για τα άτομα που διατρέχουν αυξημένο κίνδυνο εμφάνισης ή μεταβίβασης κληρονομικών νοσημάτων.