Μήνυμα Συλλόγου:

Στόχος μας είναι η εξομοίωση των τριτέκνων οικογενειών με τις πολύτεκνες οικογένειες και τα οφέλη τους, η βελτίωση της διαβίωσης των τριτέκνων οικογενειών του νομού μας, η ανάπτυξη καλών σχέσεων μεταξύ των μελών του.

Το Δ.Σ. ζητά τη συμπαράσταση όλων εσάς των μελών του Συλλόγου. Ευχαριστούμε πολύ, όλους αυτούς που έχουν βοηθήσει μέχρι σήμερα, αλλά και αυτούς που θα προσφέρουν τη βοήθεια τους στο μέλλον. Είναι σίγουρο πως όλοι μαζί ενωμένοι θα πετύχουμε τα μέγιστα.

Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2019

ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Τo κατάστημα Μπαρμπόπουλος σας ενημερώνει ότι διαθέτουμε όλα τα είδη παρέλασης που ίσως χρειάζονται τα μέλη σας για την 28η Οκτωβρίου που έρχεται. Σας παραθέτουμε μερικά από τα είδη που διαθέτουμε και σας ενημερώνουμε ότι μπορείτε να επωφεληθείτε έκπτωσης 20% σε ΟΛΑ ΤΑ ΕΙΔΗ ΠΑΡΕΛΑΣΗΣ λόγω της τριτεκνίας και του προγράμματος "Συμμετέχω" που είμαστε και εμείς. Επίσης οποιαδήποτε μαζική παραγγελία θα είναι άμεσα παραδοτέα εντός 4-5 εργάσιμων ήμερων αν δεν είναι άμεσα διαθέσιμη). Πουκάμισα Μαύρα – Λευκά – Γαλάζια Φούστες γυναικείες-παιδικές Παντελόνια Αντρικά Καζάκες Γραβάτες Φουλάρια όλα τα χρώματα Γάντια Για περισσότερες πληροφορίες και τιμές επικοινωνήστε στο Τηλ:2821041174 ή mail:mparmpopoulos@gmail.com