Μήνυμα Συλλόγου:

Στόχος μας είναι η εξομοίωση των τριτέκνων οικογενειών με τις πολύτεκνες οικογένειες και τα οφέλη τους, η βελτίωση της διαβίωσης των τριτέκνων οικογενειών του νομού μας, η ανάπτυξη καλών σχέσεων μεταξύ των μελών του.

Το Δ.Σ. ζητά τη συμπαράσταση όλων εσάς των μελών του Συλλόγου. Ευχαριστούμε πολύ, όλους αυτούς που έχουν βοηθήσει μέχρι σήμερα, αλλά και αυτούς που θα προσφέρουν τη βοήθεια τους στο μέλλον. Είναι σίγουρο πως όλοι μαζί ενωμένοι θα πετύχουμε τα μέγιστα.

Δευτέρα 8 Ιουλίου 2019

ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΤΡΙΤΕΚΝΩΝ ΧΑΝΙΩΝ

Σχετικά με την ημερήσια εκδρομη σας ενημερώνουμε οτι, καταλυτική ημερομηνία για την συμμετοχή σας ορίζεται η Τετάρτη 24η Ιουλίου 2019. Επίσης τα Μέλη μας απο Παλαιόχωρα που επιθυμούν να συμμετέχουν και επιθυμούν να έρθουν, θα πληρώσουν μόνοι τους ,το μισό εισιτήριο του καραβιού της ΑΝΕΝΔΥΚ Παλαιόχωρα-Αγια Ρουμελη και επιστροφή (πάντα με την επίδειξη της ανανεωμένης κάρτας τους, για το 2019) και θα συμμετάσχουν στην παρέα μας αρκεί να ενημερωθούμε εγκαίρως για πόσα άτομα θα έρθουν απο Παλαιόχωρα. Σας υπενθυμίζουμε οτι το πλήρες μενού σε ταβέρνα της περιοχής θα είναι προσφορά απο τον Σύλλογο μας στα Μέλη του. Σε νεότερο μήνυμα θα σας αναφέρουμε το μενού και το κρασί. Ευχαριστούμε. ΚΥΡΙΑΚΗ 28 ΙΟΥΛΙΟΥ 2019 Χανιά-Σφακιά-Αγία Ρουμελη ΤΙΜΗ: 18 ευρώ το άτομο Ενδεικτικό πρόγραμμα εκδρομής; 08:00 Αναχώρηση απο sm Σκλαβενιτης (πάρκινγκ Μουρνιων) με λεωφορεία του Υπεραστικου Κτελ 10:00 Αφιξη στα Σφακιά 10:30 Αναχώρηση για Αγία Ρουμελη 11:25 Αφιξη στην Αγία Ρουμελη και ελεύθερος χρόνος για βόλτα φαγητό και κολύμπι. 17:30 Αναχώρηση με το καράβι της ΑΝΕΝΔΥΚ για Σφακιά 18:25 Άφιξη Σφακιά και αναχώρηση για Χανιά 20:15 Άφιξη στα Χανιά στο σημείο παραλαβής ΣΤΗΝ ΤΙΜΗ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ: Εισιτήριο αξίας 6 ευρω για το λεωφορείο με επιστροφή Εισιτήριο 12 ευρω (τριτεκνικο) για το καράβι με επιστροφή. ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙΑΝΟ ΦΑΓΗΤΟ & ΚΡΑΣΙ ΣΕ ΤΑΒΕΡΝΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΆ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΤΡΙΤΕΚΝΩΝ ΣΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ. ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΤΩ ΤΩΝ 4 ΕΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΑΝΩ ΤΩΝ 5 ΕΤΩΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΕΙΣΙΤΉΡΙΟ. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν μόνο τα Μέλη μας. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Για την Εγγραφή και πληρωμή της εκδρομής είναι απαραίτητη η κάρτα Τριτεκνιας. Πληρωμές και εγγραφές στα γραφεία του Συλλόγου μας κατά τις ώρες λειτουργίας.