Μήνυμα Συλλόγου:

Στόχος μας είναι η εξομοίωση των τριτέκνων οικογενειών με τις πολύτεκνες οικογένειες και τα οφέλη τους, η βελτίωση της διαβίωσης των τριτέκνων οικογενειών του νομού μας, η ανάπτυξη καλών σχέσεων μεταξύ των μελών του.

Το Δ.Σ. ζητά τη συμπαράσταση όλων εσάς των μελών του Συλλόγου. Ευχαριστούμε πολύ, όλους αυτούς που έχουν βοηθήσει μέχρι σήμερα, αλλά και αυτούς που θα προσφέρουν τη βοήθεια τους στο μέλλον. Είναι σίγουρο πως όλοι μαζί ενωμένοι θα πετύχουμε τα μέγιστα.

Τετάρτη 26 Ιουνίου 2019

Έκπτωση για τις ημερήσιες κρουαζιέρες με τημ Cretan Daily Cruises.

Κατόπιν του αιτήματός σας και της τηλεφωνικής επικοινωνίας μας, επιβεβαιώνουμε ότι θα ισχύει και για τις τρίτεκνες οικογένειες η έκπτωση που δίνει η εταιρία μας για τους πολύτεκνους, τα ΑΜΕΑ και άλλες ειδικές κατηγορίες επιβατών. Έτσι από την αρχικές τιμές μας και μετά την έκπτωση των Ελλήνων πελατών, οι τελικές τιμές που θα ισχύουν και για τις τρίτεκνες οικογένειες θα είναι 20 ευρώ για κάθε επιβάτη από 13 ετών και άνω και 10 ευρώ για κάθε επιβάτη από 3 έως 12 ετών. Oι παραπάνω τιμές εισιτηρίων συμπεριλαμβάνουν ΦΠΑ (24%) και λοιπές επιβαρύνσεις, καθώς και γραπτή ξενάγηση στην γλώσσα μας. Για τον Δήμο Κισάμου, κατά την έκδοση του εισιτηρίου, επιβάτες άνω των 13 ετών πληρώνουν 1€ (σε μετρητά) επιπλέον της τιμής του εισιτηρίου, ως ανταποδοτικό τέλος επίσκεψης στην λιμνοθάλασσα του Μπάλου.



http://www.cretandailycruises.com