Μήνυμα Συλλόγου:

Στόχος μας είναι η εξομοίωση των τριτέκνων οικογενειών με τις πολύτεκνες οικογένειες και τα οφέλη τους, η βελτίωση της διαβίωσης των τριτέκνων οικογενειών του νομού μας, η ανάπτυξη καλών σχέσεων μεταξύ των μελών του.

Το Δ.Σ. ζητά τη συμπαράσταση όλων εσάς των μελών του Συλλόγου. Ευχαριστούμε πολύ, όλους αυτούς που έχουν βοηθήσει μέχρι σήμερα, αλλά και αυτούς που θα προσφέρουν τη βοήθεια τους στο μέλλον. Είναι σίγουρο πως όλοι μαζί ενωμένοι θα πετύχουμε τα μέγιστα.

Παρασκευή 3 Νοεμβρίου 2017

Πρόσκληση σε Ημερίδα για την Κρητική διατροφή που αφορά τους ωφελούμενους ΤΕΒΑ

Η Κλινική Προληπτικής Ιατρικής και Διατροφής του Τομέα Κοινωνικής Ιατρικής, Τμήμα Ιατρικής του Πανεπιστημίου Κρήτης, σας προσκαλεί στην ενημερωτική ημερίδα με θέμα:
«Η Κρητική διατροφή, ο τρόπος ζωής και τα οφέλη τους στην περίοδο της οικονομικής κρίσης.»

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 10 Νοεμβρίου 2017 στις 18:00, στο Επιμελητήριο Χανίων (Ελευθερίου Βενιζέλου 4, Χανιά). 

Η Ημερίδα πραγματοποιείται στα πλαίσια της πράξης: Κοινωνική Σύμπραξη Περιφέρειας Κρήτης «Αποκεντρωμένες Προμήθειες τροφίμων και βασικής υλικής συνδρομής, Διοικητικές Δαπάνες και παροχή Συνοδευτικών μέτρων 2015-2016 »  μεταξύ της Περιφέρειας Κρήτης και του Πανεπιστημίου Κρήτης και αφορά στην ενημέρωση ευαίσθητων κοινωνικών ομάδων και μεμονωμένων ατόμων ωφελούμενων του προγράμματος ΕΠ ΕΒΥΣ (Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Επισιτιστικής & Βασικής Υλικής Συνδρομής) σε θέματα υγιεινής διατροφής (Κρητική διατροφή, δεδομένα μελετών μεσογειακής διατροφής σε παιδιά και σε εγκυμονούσες)  τα οφέλη της στην υγεία και βασικούς κανόνες ατομικής υγιεινής.  

Η ενημέρωση των ωφελούμενων προκειμένου να παρευρεθούν στην ημερίδα είναι σημαντική για εμάς και σας ευχαριστούμε για την βοήθειά σας στην κινητοποίηση προς ενημέρωση των ατόμων αυτών.

Η παρουσία σας θα ήταν τιμή για εμάς.


Ευχαριστούμε