Μήνυμα Συλλόγου:

Στόχος μας είναι η εξομοίωση των τριτέκνων οικογενειών με τις πολύτεκνες οικογένειες και τα οφέλη τους, η βελτίωση της διαβίωσης των τριτέκνων οικογενειών του νομού μας, η ανάπτυξη καλών σχέσεων μεταξύ των μελών του.

Το Δ.Σ. ζητά τη συμπαράσταση όλων εσάς των μελών του Συλλόγου. Ευχαριστούμε πολύ, όλους αυτούς που έχουν βοηθήσει μέχρι σήμερα, αλλά και αυτούς που θα προσφέρουν τη βοήθεια τους στο μέλλον. Είναι σίγουρο πως όλοι μαζί ενωμένοι θα πετύχουμε τα μέγιστα.

Παρασκευή 25 Αυγούστου 2017

ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ ΔΗΜΟΥ ΠΛΑΤΑΝΙΑ

Οι εγγραφές για το Κοινωνικό Φροντιστήριο Ξένων Γλωσσών του Δήμου Πλατανιά θα ξεκινήσουν την Παρασκευή 25 Αυγούστου 2017 και θα διαρκέσουν έως και την Παρασκευή 8 Σεπτεμβρίου 2017, ενώ οι ενδιαφερόμενοι γονείς μπορούν να λαμβάνουν πληροφορίες και να καταθέτουν τις αιτήσεις τους στο Κέντρο Κοινότητας Δήμου Πλατανιά (στο δημοτικό κατάστημα Αλικιανού πρώην Δημαρχείο) από τις 09.00 έως τις 13.30 καθημερινά.
Τα απαιτούμενα δικαιολογητικά αναγράφονται στο επισυναπτόμενο Δελτίο Τύπου. Για περεταίρω διευκρινήσεις μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Κέντρο Κοινότητας Δήμου Πλατανιά (κα Χριστουλάκη Στέλλα, τηλ. Επικοινωνίας: 2821341033, κα Βενετάκη Αναστασία τηλ. Επικοινωνίας: 2821341040 και στο e-mail: kentrokoinotitas@platanias.gr).