Μήνυμα Συλλόγου:

Στόχος μας είναι η εξομοίωση των τριτέκνων οικογενειών με τις πολύτεκνες οικογένειες και τα οφέλη τους, η βελτίωση της διαβίωσης των τριτέκνων οικογενειών του νομού μας, η ανάπτυξη καλών σχέσεων μεταξύ των μελών του.

Το Δ.Σ. ζητά τη συμπαράσταση όλων εσάς των μελών του Συλλόγου. Ευχαριστούμε πολύ, όλους αυτούς που έχουν βοηθήσει μέχρι σήμερα, αλλά και αυτούς που θα προσφέρουν τη βοήθεια τους στο μέλλον. Είναι σίγουρο πως όλοι μαζί ενωμένοι θα πετύχουμε τα μέγιστα.

Τετάρτη 16 Αυγούστου 2017

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ

Την Δευτέρα  7 Αυγούστου, μέλη  του Συλλόγου μας συναντήθηκαν στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ  με τους βουλευτές Χανίων ,κ. Βαγιονάκη ,κ. Μπαλομενάκη και με τους γραμματείς του  κ. Σταθάκη και του κ. Πολάκη.
Συζητήθηκαν διάφορα θέματα ,που απασχολούν τις τρίτεκνες  οικογένειες  του Νομού μας, λόγω της οικονομικής κρίσης που περνάμε , αλλά κυρίως  ζητήσαμε να μεσολαβήσουν προς τα ΚΤΕΛ  ΧΑΝΙΩΝ-ΡΕΘΥΜΝΟΥ και ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ- ΛΑΣΙΘΙΟΥ για να μας παρέχουν έκπτωση στα εισιτήρια των τοπικών δρομολογίων του νησιού μας.
Μας υποσχέθηκαν ότι  θα παρέμβουν προς το ΚΤΕΛ ΧΑΝΙΩΝ-ΡΕΘΥΜΝΟΥ,  σε αυτό το δίκαιο αίτημά μας ,ώστε να μας δοθεί μία πρέπουσα έκπτωση ,της τάξεως των 25%.
Το ΔΣ  του Συλλόγου μας ευχαριστεί εκ των προτέρων τους βουλευτές ,πρώτον που μας δέχτηκαν και δεύτερον που άκουσαν τα αιτήματά μας.

Για τυχόν νεότερα θα σας ενημερώσουμε.