Μήνυμα Συλλόγου:

Στόχος μας είναι η εξομοίωση των τριτέκνων οικογενειών με τις πολύτεκνες οικογένειες και τα οφέλη τους, η βελτίωση της διαβίωσης των τριτέκνων οικογενειών του νομού μας, η ανάπτυξη καλών σχέσεων μεταξύ των μελών του.

Το Δ.Σ. ζητά τη συμπαράσταση όλων εσάς των μελών του Συλλόγου. Ευχαριστούμε πολύ, όλους αυτούς που έχουν βοηθήσει μέχρι σήμερα, αλλά και αυτούς που θα προσφέρουν τη βοήθεια τους στο μέλλον. Είναι σίγουρο πως όλοι μαζί ενωμένοι θα πετύχουμε τα μέγιστα.

Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2016

Ζώντας με έναν έφηβο-προκλήσεις στο ρόλο του γονέα

 “Ζώντας με έναν έφηβο-προκλήσεις στο ρόλο του γονέα”: Βιωματική ημερίδα από τον Δήμο Χανίων & το Τ.Ε.Ι. Κρήτης στις 9/12/2016 στο Κ.Α.Μ.

  Βιωματική ημερίδα την Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου από τις 17:00 έως τις 20:30 στο ΚΑΜ διοργανώνει ο Δήμος Χανίων σε συνεργασία με το Τμήμα Κοινωνικής Εργασίας του ΤΕΙ Κρήτης, με τίτλο “Ζώντας με έναν έφηβο-προκλήσεις στο ρόλο του γονέα”.
  Τη βιωματική ημερίδα θα οργανώσουν και θα εμψυχώσουν οι κ. Παπαδακάκη Μαρία, Μαραγκάκη Παγώνα, Παπαδάκη Ανδριανή και Δαιλάκη Μαριεύα, εξειδικευμένα στελέχη του Τμήματος Κοινωνικής Εργασίας του ΤΕΙ Κρήτης και θα συντονίσει ο Πρόεδρος του Τμήματος, κ. Χλιαουτάκης Ιωάννης.
  Η συμμετοχή για το κοινό θα είναι ελεύθερη, ενώ θα χορηγηθεί βεβαίωση παρακολούθησης της ημερίδας.
  Η ημερίδα απευθύνεται σε επαγγελματίες κοινωνικών δομών, εκπαιδευτικούς, δημότες και σε ωφελούμενους του ΤΕΒΑ.
  Πληροφορίες στο τηλέφωνο 2821341689.
  p1

Θέση : Κέντρο Αρχιτεκτονικής της Μεσογείου (Μεγάλο Αρσενάλι)
ΑΚΤΗ ΕΝΩΣΕΩΣ
Χανιά   Κρήτη