Μήνυμα Συλλόγου:

Στόχος μας είναι η εξομοίωση των τριτέκνων οικογενειών με τις πολύτεκνες οικογένειες και τα οφέλη τους, η βελτίωση της διαβίωσης των τριτέκνων οικογενειών του νομού μας, η ανάπτυξη καλών σχέσεων μεταξύ των μελών του.

Το Δ.Σ. ζητά τη συμπαράσταση όλων εσάς των μελών του Συλλόγου. Ευχαριστούμε πολύ, όλους αυτούς που έχουν βοηθήσει μέχρι σήμερα, αλλά και αυτούς που θα προσφέρουν τη βοήθεια τους στο μέλλον. Είναι σίγουρο πως όλοι μαζί ενωμένοι θα πετύχουμε τα μέγιστα.

Τρίτη 18 Οκτωβρίου 2016

Για όλους τους συλλόγους Τριτέκνων Ελλάδας από το Πανεπιστήμιο Νεάπολης Πάφου.

 Σε μια εποχή πολύπλευρης κρίσης, η μεγαλύτερη αγωνία των γονέων αφορά, τι άλλο, το μέλλον των παιδιών τους ώστε να διαλέξουν μια καλή σχολή, άρα κι ένα πανεπιστήμιο που θα τους παρέχει σύγχρονες γνώσεις αλλά και τα εφόδια για απασχόληση και σοβαρή, επιτυχημένη επαγγελματική πορεία. 
ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΜΠΟΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΟΥΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΓΙΑ ΝΕΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ.
 Το Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφου, μετά από επτά χρόνια λειτουργίας, θεωρείται ένα από τα καλύτερα ιδιωτικά πανεπιστήμια στην Κύπρο και στο οποίο φοιτούν φοιτητές απ’ όλο τον κόσμο.
 Όλα τα προγράμματα σπουδών του Πανεπιστημίου είναι πλήρως αναγνωρισμένα από όλες τις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης και σε αυτά είναι ενταγμένο και το πρόγραμμα «Εράσμους».
Στη διάρκεια της φοίτησής τους στο Πανεπιστήμιο Νεάπολις, από τη Φοιτητική Μέριμνα παρέχονται στους φοιτητές οικονομική και συμβουλευτική στήριξη αλλά και ουσιαστική βοήθεια στην αναζήτηση και εξεύρεση εργασίας μετά το πτυχίο. Η Φοιτητική Μέριμνα είναι ακόμη υπεύθυνη για τη διαμονή των φοιτητών στις φοιτητικές εστίες, μέσω ενός σύγχρονου προγράμματος διαχείρισης αιτήσεων διαμονής, κατανομής δωματίων και διαχείρισης συμβολαίων ενοικίασης.   
 Ακόμη, κάθε χρόνο σημαντικός αριθμός φοιτητών ενισχύεται οικονομικά από το Πανεπιστήμιο μέσω υποτροφιών και στοχευμένης οικονομικής βοήθειας. 
  Τα κριτήρια σχετίζονται με την επίδοση, τον αριθμό των παιδιών στην οικογένεια, τη φοίτηση και δεύτερου μέλους της στο Πανεπιστήμιο, καθώς και με την οικονομική κατάσταση του υποψηφίου. 
  Για τους Κύπριους και ξένους φοιτητές τα δίδακτρα είναι 7.000 ευρώ για τους Ελλαδίτες 5.000.

Όμως, καταφέραμε στον Σύλλογο Τριτέκνων να παρέχεται μια σημαντική έκπτωση, της τάξεως του 13% για τα προπτυχιακά και στα μεταπτυχιακά, από 6.400 ευρώ υπάρχει ειδική προσφορά μέχρι τέλους του μήνα 5.400. Η κάθε περίπτωση εξετάζεται ξεχωριστά, αν πρόκειται για άτομα με ειδικές ανάγκες, χαμηλό εισόδημα κάτω από 12.000 ευρώ, ανέργους, ανάλογα το πτυχίο που ήδη έχει ο υποψήφιος και τον βαθμό του. 
Η πρότασή μας διευρύνεται προς όλους τους συλλόγους Τριτέκνων Ελλάδας και διαμορφώνεται ως εξής

Α. 4000 ευρώ για τα προπτυχιακά προγράμματα για το πρώτο έτος.

Β. 13% έκπτωση για τα επόμενα έτη.

Γ. 1000 ευρώ έκπτωση για τα μεταπτυχιακά προγράμματα.

  Δεν θα πρέπει ακόμη να λησμονήσουμε πως στην Πάφο, αλλά και στην Κύπρο, η εγκληματικότητα είναι μηδενική και άρα το σπουδαστικό περιβάλλον απολύτως ασφαλές.
Πληροφορίες:
Για τα επιμέρους θέματα θα γίνεται συνεννόηση με την κ. Ζαχαροπούλου -Γύπαρη. (τηλ 6937714369)

Το Παν/μιο Νεάπολις Πάφου θα σταθεί αρωγός των Τρίτεκνων οικογενειών της Ελλάδας.