Μήνυμα Συλλόγου:

Στόχος μας είναι η εξομοίωση των τριτέκνων οικογενειών με τις πολύτεκνες οικογένειες και τα οφέλη τους, η βελτίωση της διαβίωσης των τριτέκνων οικογενειών του νομού μας, η ανάπτυξη καλών σχέσεων μεταξύ των μελών του.

Το Δ.Σ. ζητά τη συμπαράσταση όλων εσάς των μελών του Συλλόγου. Ευχαριστούμε πολύ, όλους αυτούς που έχουν βοηθήσει μέχρι σήμερα, αλλά και αυτούς που θα προσφέρουν τη βοήθεια τους στο μέλλον. Είναι σίγουρο πως όλοι μαζί ενωμένοι θα πετύχουμε τα μέγιστα.

Τετάρτη 17 Αυγούστου 2016

Τροποποιήσεις στο Ν. 2643/1998 για την μοριοδότηση των τριτεκνων γονέων και των παιδιών τους στους διαγωνισμούς μέσω ΑΣΕΠ .



Αγαπητοί   τρίτεκνοι,

 η Δ/κση της  ΟΠΟΤΤΕ  μετά από αρκετές   επισκέψεις &   παρεμβάσεις   στα Υπουργεία & Βουλευτές   κατάφερε να γίνουν  τροποποιήσεις   στο  Ν. 2643/1998    με το νέο  Νόμο  4411   ΦΕΚ  142  Β/3-8-2016   , στο  άρθρο  18  για την  μοριοδότηση των   τριτεκνων   γονέων και των παιδιών τους  στους διαγωνισμούς   μέσω  ΑΣΕΠ .
Σας  στέλνουμε  το  Ν. 4411  αρθρο 18  και πίνακα με τις πρόσφατες τροποποιήσεις του Ν. 2643/1998  για τις μοριοδοτήσεις  προς  ενημέρωση  σας.
Στη  μεγάλη  αυτή προσπάθεια είχαμε τεράστια βοήθεια   από τον  κ.  Αυγουλά  Βαγγέλη ( παιδί τρίτεκνης  οικογένειας), τον οποίο θερμά   ευχαριστούμε . 
Καλούμε  όλους τους συλλόγους τριτέκνων να είναι κοντά στον  αγώνα που κάνει η   ΟΠΟΤΤΕ.