Μήνυμα Συλλόγου:

Στόχος μας είναι η εξομοίωση των τριτέκνων οικογενειών με τις πολύτεκνες οικογένειες και τα οφέλη τους, η βελτίωση της διαβίωσης των τριτέκνων οικογενειών του νομού μας, η ανάπτυξη καλών σχέσεων μεταξύ των μελών του.

Το Δ.Σ. ζητά τη συμπαράσταση όλων εσάς των μελών του Συλλόγου. Ευχαριστούμε πολύ, όλους αυτούς που έχουν βοηθήσει μέχρι σήμερα, αλλά και αυτούς που θα προσφέρουν τη βοήθεια τους στο μέλλον. Είναι σίγουρο πως όλοι μαζί ενωμένοι θα πετύχουμε τα μέγιστα.

Τετάρτη 22 Ιουνίου 2016

Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού - Διεύθυνση Ανώτερης και Ανώτατης Εκπαίδευσης



Ημερίδες Ενημέρωσης

«ΣΠΟΥΔΕΣ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ»

Το Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού της Κύπρου σας προσκαλεί σε Ημερίδες Ενημέρωσης για να γνωρίσετε από κοντά το Πανεπιστήμιο Κύπρου, το Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου, το Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου, το Πανεπιστήμιο Frederick, το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου, το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας, το Πανεπιστήμιο Νεάπολις και το Πανεπιστήμιο UCLAN. www.highereducation.ac.cy

Χανιά: Πέμπτη 23 Ιουνίου, Ξενοδοχείο Samaria

Ηράκλειο: Παρασκευή 24 Ιουνίου, Ξενοδοχείο Capsis Astoria

Ρόδος: Κυριακή 26 Ιουνίου, Ξενοδοχείο Rodos Park

Από τις 5 το απόγευμα μέχρι τις 9 το βράδυ


Oι Ημερίδες είναι ανοικτές για το κοινό και απευθύνονται σε μαθητές, φοιτητές, γονείς, εκπαιδευτικούς και σύμβουλους επαγγελματικού προσανατολισμού.

Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν άμεσα από τους εκπροσώπους όλων των Κυπριακών Πανεπιστημίων για τους κλάδους σπουδών σε προπτυχιακό και μεταπτυχιακό επίπεδο, τις διαδικασίες εισδοχής, τις υποτροφίες και γενικότερα για τη φοιτητική ζωή στην Κύπρο.


Περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα Διεθνείς Εκπαιδευτικές Εκθέσεις  

Υπηρεσία Διαδικτύου και Επικοινωνίας- Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού