Μήνυμα Συλλόγου:

Στόχος μας είναι η εξομοίωση των τριτέκνων οικογενειών με τις πολύτεκνες οικογένειες και τα οφέλη τους, η βελτίωση της διαβίωσης των τριτέκνων οικογενειών του νομού μας, η ανάπτυξη καλών σχέσεων μεταξύ των μελών του.

Το Δ.Σ. ζητά τη συμπαράσταση όλων εσάς των μελών του Συλλόγου. Ευχαριστούμε πολύ, όλους αυτούς που έχουν βοηθήσει μέχρι σήμερα, αλλά και αυτούς που θα προσφέρουν τη βοήθεια τους στο μέλλον. Είναι σίγουρο πως όλοι μαζί ενωμένοι θα πετύχουμε τα μέγιστα.

Πέμπτη 21 Απριλίου 2016

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΟΠΟΤΤΕ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΡΟΕΔΡΩΝ ΤΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΤΡΙΤΕΚΝΩΝ ΚΡΗΤΗΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥΣ ΤΩΝ  ΚΤΕΛ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΚΑΙ ΔΥΤΙΚΗΣ ΚΡΗΤΗΣ.




Χθες  18/04/2016 οι πρόεδροι των Συλλόγων Τριτέκνων του νησιού μας, συναντήθηκαν με τους προέδρους των Κτέλ Χανίων –Ρεθύμνης  και Ηρακλείου- Λασιθίου, με θέμα συζήτησης τα προβλήματα μετακίνησης των Τρίτεκνων οικογενειών ΕΝΤΟΣ ΚΡΗΤΗΣ. Στη συνάντηση που έλαβε χώρα στο γραφείου του προέδρου Χανίων , παρευρέθηκε και ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Πολυμελών Οικογενειών με Τρία Τέκνα Ελλάδος ( ΟΠΟΤΤΕ ) κ. Εμμανουήλ Αχλαδιανάκης.
Οι πρόεδροι των Κτέλ , μας υποσχέθηκαν ότι το θέμα θα εξεταστεί ,θα συζητηθεί και θα μας ενημερώσουν σχετικά σε σύντομο χρονικό διάστημα. Υπενθυμίζουμε στα μέλη μας ότι η έκπτωση των 25% για δρομολόγια εκτός Κρήτης ( Πάτρα – Γιάννενα – Θεσσαλονίκη ) συνεχίζει να είναι σε ισχύ .