Μήνυμα Συλλόγου:

Στόχος μας είναι η εξομοίωση των τριτέκνων οικογενειών με τις πολύτεκνες οικογένειες και τα οφέλη τους, η βελτίωση της διαβίωσης των τριτέκνων οικογενειών του νομού μας, η ανάπτυξη καλών σχέσεων μεταξύ των μελών του.

Το Δ.Σ. ζητά τη συμπαράσταση όλων εσάς των μελών του Συλλόγου. Ευχαριστούμε πολύ, όλους αυτούς που έχουν βοηθήσει μέχρι σήμερα, αλλά και αυτούς που θα προσφέρουν τη βοήθεια τους στο μέλλον. Είναι σίγουρο πως όλοι μαζί ενωμένοι θα πετύχουμε τα μέγιστα.

Δευτέρα 25 Απριλίου 2016

Εγκρίθηκε η πίστωση της 10 δόσης για φόρτιση στη Κάρτα Σίτισης, στο πλαίσιο του Προγράμματος για την «Αντιμετώπιση της Ανθρωπιστικής Κρίσης», σύμφωνα με το Υπουργείο Εργασίας.

Πιο αναλυτικά, σύμφωνα με απόφαση της αναπληρώτριας Υπουργού Εργασίας κ. Φωτίου εγκρίθηκε η μεταφορά πίστωσης 16.763.510,00€ (δεκαέξι εκατομμύρια επτακόσιες εξήντα τρεις χιλιάδες πεντακόσια δέκα ευρώ) ως δέκατη δόση, ώστε να προχωρήσει η φόρτιση των εγκεκριμένων καρτών σίτισης ("Αλληλεγγύης"), στο πλαίσιο του Προγράμματος για την «Αντιμετώπιση της Ανθρωπιστικής Κρίσης», το σύνολο των οποίων ανέρχεται στις 148.056 (Valeur πίστωσης : 25.04.2016).

Αυτό σημαίνει ότι όπως είθισται η πίστωση θα φανεί από το απόγευμα της Μεγάλης Δευτέρας και θα ολοκληρωθεί την επόμενη ημέρα Μεγάλη Τρίτη 26/4.

 Επίσης εγκρίθηκαν ακόμη 94 δικαιούχοι, όπως αυτοί καθορίστηκαν από τη διαδικασία επανεξέτασης της Επιτροπής Κρίσης της Κ.Υ.Α., οι οποίοι με την απόφαση θα λάβουν δέκα δόσεις της επιδότησης. Επιπροσθέτως για την φόρτιση των καρτών Αλληλεγγύης από την Εθνική Τράπεζα, η Τράπεζα της Ελλάδος θα χρεώσει το Λογαριασμό 200 «Ελληνικό Δημόσιο -Συγκέντρωση Εισπράξεων Πληρωμών» και θα πιστώσει την Εθνική Τράπεζα με έμβασμα.