Μήνυμα Συλλόγου:

Στόχος μας είναι η εξομοίωση των τριτέκνων οικογενειών με τις πολύτεκνες οικογένειες και τα οφέλη τους, η βελτίωση της διαβίωσης των τριτέκνων οικογενειών του νομού μας, η ανάπτυξη καλών σχέσεων μεταξύ των μελών του.

Το Δ.Σ. ζητά τη συμπαράσταση όλων εσάς των μελών του Συλλόγου. Ευχαριστούμε πολύ, όλους αυτούς που έχουν βοηθήσει μέχρι σήμερα, αλλά και αυτούς που θα προσφέρουν τη βοήθεια τους στο μέλλον. Είναι σίγουρο πως όλοι μαζί ενωμένοι θα πετύχουμε τα μέγιστα.

Τρίτη 16 Φεβρουαρίου 2016ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ Δ.Σ. ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΤΡΙΩΝ ΤΕΚΝΩΝ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΚΤΕΛ ΧΑΝΙΩΝ.

Σήμερα 16/2/2016 πραγματοποιήθηκε η συνάντηση του Δ.Σ με τον πρόεδρο του Κτέλ Χανίων, σε μία προσπάθεια από μέρος του Συλλόγου για την επαναφορά της μείωσης εισιτηρίων, στα δρομολόγια εντός της Κρήτης. Ο Σύλλογος μας ελπίζει σε μια συνεργασία με το κύριο Καψανάκη ,δίνοντας έτσι μια μικρή ανάσα στη καθημερινότητα πολλών τρίτεκνων Οικογενειών, που είτε λόγω διαμονής τους σε απομακρυσμένες περιοχές, είτε λόγω σπουδών των παιδιών τους σε άλλες πόλης της Κρήτης, αναγκάζονται να χρησιμοποιούν το Κτέλ σε καθημερινή βάση μειώνοντας έτσι ακόμη περισσότερο το ήδη μειωμένο τους εισόδημα! Στις δύσκολες μέρες που όλοι διανύουμε η αλληλεγγύη και η βοήθεια μεταξύ μας είναι αναγκαία.