Μήνυμα Συλλόγου:

Στόχος μας είναι η εξομοίωση των τριτέκνων οικογενειών με τις πολύτεκνες οικογένειες και τα οφέλη τους, η βελτίωση της διαβίωσης των τριτέκνων οικογενειών του νομού μας, η ανάπτυξη καλών σχέσεων μεταξύ των μελών του.

Το Δ.Σ. ζητά τη συμπαράσταση όλων εσάς των μελών του Συλλόγου. Ευχαριστούμε πολύ, όλους αυτούς που έχουν βοηθήσει μέχρι σήμερα, αλλά και αυτούς που θα προσφέρουν τη βοήθεια τους στο μέλλον. Είναι σίγουρο πως όλοι μαζί ενωμένοι θα πετύχουμε τα μέγιστα.

Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου 2016

Συνάντηση της ΟΠΟΤΤΕ με τον Αναπληρωτή Υπουργό Οικονομικών Τρύφωνα Αλεξιάδη
Συμβολικό αποκλεισμό του Υπουργείου Οικονομικών πραγματοποίησαν πολλοί τρίτεκνοι από όλη την Ελλάδα. Παράλληλα ζήτησαν συνάντηση με τον κ. Αλεξιάδη, ο οποίος δέχτηκε αντιπροσωπεία με επικεφαλής τον Πρόεδρο Μανόλη Αχλαδιανάκη. Στη συνάντηση παρευρέθηκε και ο εκπρόσωπος της Ομοσπονδίας Κύπρου (ΠΟΠΟ) Αντώνης Χατζηαντώνης.
Στη συνάντηση παρευρέθηκαν επίσης σύμβουλοι του Υπουργού,  προκειμένου να καταγραφούν  όλα τα θέματα που τέθηκαν.  Βασικό θέμα ήταν η άρση του φόρου πολυτελείας για τα αυτοκίνητα (1925κ.ε  και άνω ), αφού, ενώ οι προηγούμενες κυβερνήσεις ΄΄ παρότρυναν ΄΄ τους τρίτεκνους  για αγορά δίλιτρων κυρίως αυτοκινήτων και εκείνοι προχώρησαν στην αγορά τους για να εξυπηρετηθούν οι ανάγκες μιας πενταμελούς οικογένειας, πληρώνουν κάθε χρόνο σημαντικό ποσό ως φόρο πολυτελείας. Τα μέλη της ΟΠΟΤΤΕ ζήτησαν και σε αυτό το μέτρο την εξομοίωση με τους πολύτεκνους. Ο Υπουργός δήλωσε πως δε μπορεί να απαντήσει με βεβαιότητα για το τι θα συμβεί ,όμως θα το εξετάσει αναλυτικά και ζήτησε από τους συνεργάτες τους να κάνουν τη σχετική μελέτη . Επίσης, δήλωσε πως το 2016 θα είναι μια χρονιά πολλών φορολογικών αλλαγών και για αυτό ζητήθηκε στην συνέχεα να υπάρξει πρόβλεψη ελαφρύνσεων για τους τρίτεκνους.