Μήνυμα Συλλόγου:

Στόχος μας είναι η εξομοίωση των τριτέκνων οικογενειών με τις πολύτεκνες οικογένειες και τα οφέλη τους, η βελτίωση της διαβίωσης των τριτέκνων οικογενειών του νομού μας, η ανάπτυξη καλών σχέσεων μεταξύ των μελών του.

Το Δ.Σ. ζητά τη συμπαράσταση όλων εσάς των μελών του Συλλόγου. Ευχαριστούμε πολύ, όλους αυτούς που έχουν βοηθήσει μέχρι σήμερα, αλλά και αυτούς που θα προσφέρουν τη βοήθεια τους στο μέλλον. Είναι σίγουρο πως όλοι μαζί ενωμένοι θα πετύχουμε τα μέγιστα.

Τετάρτη 4 Νοεμβρίου 2015

Δείτε εάν θα πάρετε το επίδομα τέκνων ΟΓΑ την Πέμπτη



Πως θα δείτε εάν θα πάρετε το επίδομα τέκνων του ΟΓΑ την Πέμπτη.

 Ο ΟΓΑ ανακοίνωσε επίσημα ότι το επίδομα τέκνων θα καταβληθεί την Πέμπτη 5 - 11 - 2015 στους 643.290 δικαιούχους ενώ όσοι έχουν κάνει την αίτηση Α21 μπορούν να δουν μέσω ηλεκτρονικής εφαρμογής εάν θα πληρωθούν.

Συγκεκριμένα η Διοίκηση του ΟΓΑ ανακοινώνει ότι:

Την Πέμπτη 5 Νοεμβρίου 2015 καταβάλλονται τα Οικογενειακά Επιδόματα Γ’ τριμήνου 2015 (Ενιαίο Επίδομα Στήριξης Τέκνων και Ειδικό Επίδομα Τρίτεκνων και Πολύτεκνων Οικογενειών) στους δικαιούχους που υπέβαλλαν αίτηση Α21 μέχρι 4-9-2015 και πληρούν τις προϋποθέσεις. Η πληρωμή αυτή αφορά 643.290 δικαιούχους και η συνολική δαπάνη για τις πληρωμές αυτές ανέρχεται στο ποσό των 223.481.455,65€. Διευκρινίζει ότι, όσοι από τους ενδιαφερόμενους δικαιούχους των οικογενειακών επιδομάτων υπέβαλαν αίτηση Α21 έως τις 4-9-2015 και δεν τους καταβληθεί το επίδομα μπορούν να επισκεφτούν την ιστοσελίδα του Οργανισμού (www.oga.gr ), στην ειδική εφαρμογή «Πληροφορίες Οικογενειακών Επιδομάτων», προκειμένου να ενημερωθούν για το λόγο μη πληρωμής τους και τα δικαιολογητικά που πρέπει να προσκομίσουν στον ΟΓΑ. Η πληρωμή των οικογενειακών επιδομάτων σε αυτούς τους δικαιούχους θα γίνει μετά την προσκόμιση και τον έλεγχο των δικαιολογητικών από τις αρμόδιες υπηρεσίες του Οργανισμού (Κεντρική Υπηρεσία ή αρμόδιο Υποκατάστημα).

μπείτε στην εφαρμογή http://www.oga.gr/epidomata/epidomata_login.php