Μήνυμα Συλλόγου:

Στόχος μας είναι η εξομοίωση των τριτέκνων οικογενειών με τις πολύτεκνες οικογένειες και τα οφέλη τους, η βελτίωση της διαβίωσης των τριτέκνων οικογενειών του νομού μας, η ανάπτυξη καλών σχέσεων μεταξύ των μελών του.

Το Δ.Σ. ζητά τη συμπαράσταση όλων εσάς των μελών του Συλλόγου. Ευχαριστούμε πολύ, όλους αυτούς που έχουν βοηθήσει μέχρι σήμερα, αλλά και αυτούς που θα προσφέρουν τη βοήθεια τους στο μέλλον. Είναι σίγουρο πως όλοι μαζί ενωμένοι θα πετύχουμε τα μέγιστα.

Τρίτη 20 Οκτωβρίου 2015

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΟΝΕΩΝ ΤΡΙΩΝ ΤΕΚΝΩΝ Ν. ΧΑΝΙΩΝ

Το Διοικητικό συμβούλιο του Συλλόγου μας , καλεί τα μέλη του σε Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση (10:30-12:00πμ)  και διεξαγωγή εκλογών ( 12:00- 18:00), την Κυριακή 1 Νοεμβρίου 2015 στην αίθουσα του εργατικού κέντρου  Χανίων, Μάρκου Μπότσαρη αρ.68 με τα ακόλουθα θέματα ημερήσιας διάταξης:

1.       Πεπραγμένα διοικητικού Συμβουλίου.
2.       Οικονομικός απολογισμός.
3.       Απαλλαγή του Διοικητικού Συμβουλίου από κάθε ευθύνη.
4.       Έγκριση αντιπροσώπων  περιοχών Δ.Καντάνου – Σελίνου , Δ. Κισσάμου Δ. Σφακίων και  Δ. Αποκορώνου.
5.       Απόφαση σύστασης α) βοηθού γραμματέα β) βοηθού ταμεία
από τα τρία μέλη του νέου Δ.Σ.
6.       Αρχαιρεσίες για τη ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου - Αντιπροσώπων της ΟΠΟΤΤΕ και ελεγκτικής επιτροπής ταμείου.


Επειδή δεν θα επιτευχθεί απαρτία στις 25 Οκτωβρίου 2015, που έχει οριστεί η πρώτη γενική συνέλευση, η Γ. Συνέλευση και  οι εκλογές,  θα διεξαχθούν την Κυριακή 1 Νοέμβριου από τις 12:00-18:00 μ.μ.  




Το απερχόμενο Διοικητικό Συμβούλιο