Μήνυμα Συλλόγου:

Στόχος μας είναι η εξομοίωση των τριτέκνων οικογενειών με τις πολύτεκνες οικογένειες και τα οφέλη τους, η βελτίωση της διαβίωσης των τριτέκνων οικογενειών του νομού μας, η ανάπτυξη καλών σχέσεων μεταξύ των μελών του.

Το Δ.Σ. ζητά τη συμπαράσταση όλων εσάς των μελών του Συλλόγου. Ευχαριστούμε πολύ, όλους αυτούς που έχουν βοηθήσει μέχρι σήμερα, αλλά και αυτούς που θα προσφέρουν τη βοήθεια τους στο μέλλον. Είναι σίγουρο πως όλοι μαζί ενωμένοι θα πετύχουμε τα μέγιστα.

Τρίτη 6 Οκτωβρίου 2015

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

  
 Ο Σύλλογος Τριτέκνων , σας πληροφορεί  ότι την 1 Νοεμβρίου 2015 και ημέρα Κυριακή , θα διεξαχθούν εκλογές για την ανάδειξη  νέου Διοικητικού Συμβουλίου , Ελεγκτικής  Επιτροπής Ταμείου και αντιπροσώπων της ΟΠΟΤΤΕ, λόγο λήξης της θητείας του παρόντος Δ.Σ. και  Ε.Ε. ταμείου.
 Όσοι επιθυμούν να υποβάλουν αίτηση υποψηφιότητας, παρακαλούνται να προσέλθουν στο γραφείο του συλλόγου από  την Δευτέρα 5 Οκτωβρίου έως και 15 Οκτωβρίου 2015 και ώρας 09:00 – 12:00πμ με την τριτεκνική και αστυνομική ταυτότητα και δύο έγχρωμες φωτογραφίες 3 χ 4.
Τηλ.   28210 94334


ΕΚ ΤΟΥ Δ.Σ.