Μήνυμα Συλλόγου:

Στόχος μας είναι η εξομοίωση των τριτέκνων οικογενειών με τις πολύτεκνες οικογένειες και τα οφέλη τους, η βελτίωση της διαβίωσης των τριτέκνων οικογενειών του νομού μας, η ανάπτυξη καλών σχέσεων μεταξύ των μελών του.

Το Δ.Σ. ζητά τη συμπαράσταση όλων εσάς των μελών του Συλλόγου. Ευχαριστούμε πολύ, όλους αυτούς που έχουν βοηθήσει μέχρι σήμερα, αλλά και αυτούς που θα προσφέρουν τη βοήθεια τους στο μέλλον. Είναι σίγουρο πως όλοι μαζί ενωμένοι θα πετύχουμε τα μέγιστα.

Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου 2015

Η ΟΠΟΤΤΕ την προηγούμενη εβδομάδα απέστειλε αίτημα συνάντησης σε όλους τους πολιτικούς αρχηγούς για συνάντηση πριν τις εκλογές.
Στα πλαίσια αυτά την Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου πραγματοποιήθηκε συνάντηση, στο Ηράκλειο, του Προέδρου κ. Μανόλη Αχλαδιανάκη.

  • με το Γραμματέα της Κ.Ο. της Νέας Δημοκρατίας κ. Γιάννη Πλακιωτάκη, οποίος έχει Λασιθιώτικη καταγωγή. Στη συνάντηση αυτή έγινε αναλυτική ενημέρωση για κάθε θέμα, από το δημογραφικό, για τις πολλές συναντήσεις και παρεμβάσεις της ΟΠΟΤΤΕ, τα επιδόματα και συζητήθηκε η «επόμενη μέρα» εφόσον  ή όχι η Ν.Δ είναι κυβέρνηση. Στη συνέχεια τα μέλη του συλλόγου του Ηρακλείου ενημέρωσαν τον κ. Πλακιωτάκη για το σύλλογο με έμφαση στην προσπάθεια αποπεράτωσης της οικοδομής για τη στέγαση των γραφείων.

  • με την Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ κ. Φώφη Γεννηματά. Η Πρόεδρος ενημερώθηκε για τα θέματα των τρίτεκνων και της παραδόθηκε φάκελος με όλα τα στοιχεία που αιτιολογούν καταρχήν το αίτημα της εξομοίωσης. Από την πλευρά του ο Πρόεδρος της επισήμανε «να μην ξεχάσει τους τρίτεκνους» αν τα αποτελέσματα είναι τέτοια που θα συμμετέχει σε κυβερνητικό σχήμα.

Η ΟΠΟΤΤΕ είναι έτοιμη ακόμα και την τελευταία μέρα πριν τις εκλογές να συναντηθεί με τα πολιτικά κόμματα που το επιθυμούν. Σήμερα το βράδυ θα γίνει προσπάθεια συνάντησης με τον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ κ. Τσίπρα που κάνει την προεκλογική ομιλία του στο Ηράκλειο.