Μήνυμα Συλλόγου:

Στόχος μας είναι η εξομοίωση των τριτέκνων οικογενειών με τις πολύτεκνες οικογένειες και τα οφέλη τους, η βελτίωση της διαβίωσης των τριτέκνων οικογενειών του νομού μας, η ανάπτυξη καλών σχέσεων μεταξύ των μελών του.

Το Δ.Σ. ζητά τη συμπαράσταση όλων εσάς των μελών του Συλλόγου. Ευχαριστούμε πολύ, όλους αυτούς που έχουν βοηθήσει μέχρι σήμερα, αλλά και αυτούς που θα προσφέρουν τη βοήθεια τους στο μέλλον. Είναι σίγουρο πως όλοι μαζί ενωμένοι θα πετύχουμε τα μέγιστα.

Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου 2015

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΟΠΟΤΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ κ. ΑΠΟΣΤΟΛΟ ΤΖΙΤΖΙΚΩΣΤΑ
Την προηγούμενη Παρασκευή αντιπροσωπεία της ΟΠΟΤΤΕ συναντήθηκε στο γραφείο του στην περιφέρεια με τον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας κ. Απόστολο Τζιτζικώστα.
Καταρχήν έγινε ενημέρωση από τον Πρόεδρο της ΟΠΟΤΤΕ για όλα τα θέματα των τρίτεκνων και έγινε μια ιστορική αναδρομή για τις πολλές υποσχέσεις περί εξομοίωσης με τους πολύτεκνους. Επίσης, τέθηκε το Δημογραφικό θέμα ως ένα θέμα που αποτελεί βόμβα εκραγείσα στα θεμέλια του κοινωνικού κράτους και το ποιο είναι ένα θέμα που θα πρέπει να αντιμετωπίσει η χώρα μας. Ζητήθηκε από τον Περιφερειάρχη η συμμετοχή της ΟΠΟΤΤΕ σε επιτροπές της περιφέρειας και η μοριοδότηση των τρίτεκνων σε τυχόν προσλήψεις.
Από την πλευρά του ο Περιφερειάρχης δήλωσε συμπαραστάτης στα αιτήματα και μάλιστα δήλωσε πως «για μένα τρίτεκνοι, ίσον πολύτεκνοι». Επίσης, παρέπεμψε τα μέλη του Δ.Σ να συντονίσουν τις ενέργειές του με τον αρμόδιο Αντιπεριφερειάρχη για κοινωνικά θέματα.
Συμφωνήθηκε να υπάρχει αλληλοενημέρωση για όλα τα θέματα και να γίνει νέα συνάντηση όποτε αυτό χρειαστεί.