Μήνυμα Συλλόγου:

Στόχος μας είναι η εξομοίωση των τριτέκνων οικογενειών με τις πολύτεκνες οικογένειες και τα οφέλη τους, η βελτίωση της διαβίωσης των τριτέκνων οικογενειών του νομού μας, η ανάπτυξη καλών σχέσεων μεταξύ των μελών του.

Το Δ.Σ. ζητά τη συμπαράσταση όλων εσάς των μελών του Συλλόγου. Ευχαριστούμε πολύ, όλους αυτούς που έχουν βοηθήσει μέχρι σήμερα, αλλά και αυτούς που θα προσφέρουν τη βοήθεια τους στο μέλλον. Είναι σίγουρο πως όλοι μαζί ενωμένοι θα πετύχουμε τα μέγιστα.

Τρίτη 21 Ιουλίου 2015

Από την Δευτέρα έως την Παρασκευή 24/7 σταδιακά θα κατατίθενται τα χρήματα των οικογενειακών επιδομάτων ΟΓΑ στους τραπεζικούς λογαριασμούς των δικαιούχων, εκτός απροόπτου με δεδομένη την έγκριση του σχετικού κονδυλίου από το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους.
Την Β δόση οικογενειακών επιδομάτων ΟΓΑ λαμβάνουν όσοι δικαιούχοι υπέβαλλαν φορολογική δήλωση και Έντυπο (δήλωση) Α21 έως 26 Ιουνίου 2015. Σημειώνουμε ότι δικαιούχοι με τέκνα γεννημένα το 1996 τέθηκαν αυτόματα από το σύστημα της ΓΓΠΣ προς έλεγχο με αυτό να σημαίνει την αναστολή πληρωμής τους έως ότου καταθέσουν δικαιολογητικά στην Δ/νση Κλάδου Επιδομάτων ΟΓΑ. (βεβαιώσεις ανάλογα με την κάθε περίπτωση: Λυκείου, ΑΕΙ, ΤΕΙ, ΙΕΚ φοίτησης των τέκνων τους) Οι δικαιούχοι που συμπεριλαμβάνονται στο αρχείο καταβολής χρημάτων υπολογίζονται σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες σε περισσότερους από 300 χιλιάδες.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερώνονται για την πορεία της αίτησης τους, μέσα από την ειδική εφαρμογή «Πληροφορίες Οικογενειακών Επιδομάτων Α21» που βρίσκεται στην ιστοσελίδα του Οργανισμού.