Μήνυμα Συλλόγου:

Στόχος μας είναι η εξομοίωση των τριτέκνων οικογενειών με τις πολύτεκνες οικογένειες και τα οφέλη τους, η βελτίωση της διαβίωσης των τριτέκνων οικογενειών του νομού μας, η ανάπτυξη καλών σχέσεων μεταξύ των μελών του.

Το Δ.Σ. ζητά τη συμπαράσταση όλων εσάς των μελών του Συλλόγου. Ευχαριστούμε πολύ, όλους αυτούς που έχουν βοηθήσει μέχρι σήμερα, αλλά και αυτούς που θα προσφέρουν τη βοήθεια τους στο μέλλον. Είναι σίγουρο πως όλοι μαζί ενωμένοι θα πετύχουμε τα μέγιστα.

Τετάρτη 24 Ιουνίου 2015



 ΠΑΙΔΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ '' ΗΛΙΑΧΤΙΔΑ''

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΔΙΔΑΚΤΡΩΝ ΠΡΟΣ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ 
ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ 2015 - 2016


Σας ενημερώνουμε ότι τα μηνιαία δίδακτρα του σταθμού μας από 200€ το μήνα, διαμορφώνονται στο ποσό των 180€ για τα εγγεγραμμένα μέλη του συλλόγου σας, (ποσοστό έκπτωσης 10%).

Τα μηνιαία δίδακτρα δύναται να διαμορφωθούν στα 170€ εάν όλο το ποσό καταβληθεί εφάπαξ, (ποσοστό έκπτωσης 15%).

Επίσης σας ενημερώνουμε ότι πρώτοι στα Χανιά, ανταποκρινόμενοι στις ανάγκες των γονιών, δημιουργήσαμε το “Baby Parking”. 
Τώρα ο γονιός μπορεί να αφήσει το μωρό του για λίγη ώρα στα έμπιστα χέρια μας, προκειμένου να διευθετήσει προσωπικές του υποθέσεις, δίχως την υποχρέωση εγγραφής στο σταθμό μας και περαιτέρω καταβολής μηνιαίων διδάκτρων!

Επιγραμματικά, μερικά στοιχεία που αφορούν το Βρεφικό σταθμό μας
- Ωράριο Λειτουργίας: 07:30 – 15:30.
- Ηλικίες: Από 40 ημερών έως 2,5 χρονών.
- Οικογενειακό περιβάλλον, με περιορισμένο αριθμό παιδιών.
- Λειτουργία Baby Parking.
- Ο γονιός έχει την υποχρέωση να μας παρέχει όλα τα προσωπικά είδη φροντίδας του παιδιού του, καθώς και το καθημερινό του φαγητό (δεκατιανό – μεσημεριανό, κλπ).


Δ/νση: Νικολάου Σκουλά 74
Τηλ.: 2821095360 
Μαρία Χριστοδουλάκη