Μήνυμα Συλλόγου:

Στόχος μας είναι η εξομοίωση των τριτέκνων οικογενειών με τις πολύτεκνες οικογένειες και τα οφέλη τους, η βελτίωση της διαβίωσης των τριτέκνων οικογενειών του νομού μας, η ανάπτυξη καλών σχέσεων μεταξύ των μελών του.

Το Δ.Σ. ζητά τη συμπαράσταση όλων εσάς των μελών του Συλλόγου. Ευχαριστούμε πολύ, όλους αυτούς που έχουν βοηθήσει μέχρι σήμερα, αλλά και αυτούς που θα προσφέρουν τη βοήθεια τους στο μέλλον. Είναι σίγουρο πως όλοι μαζί ενωμένοι θα πετύχουμε τα μέγιστα.

Δευτέρα 4 Μαΐου 2015

ΟΙ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΥΧΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΩΝ ΤΡΙΤΕΚΝΩΝ


Την Τετάρτη 29 Απριλίου πραγματοποιήθηκαν δύο ακόμη συναντήσεις. Μαζί με πολλούς άλλους φορείς, μεταξύ άλλων των τρίτεκνων και των πολύτεκνων πραγματοποιήθηκε συνάντηση με τον αναπληρωτή υπουργό Διοικητικής Μεταρρύθμισης  κ. Γιώργο Κατρούγκαλο. Συζητήθηκαν θέματα του υπουργείου που αφορούσαν τους συμμετέχοντες και ζητήθηκαν οι προτάσεις όλων.
Με τον κ. Κατρούγκαλο, οι  Αχλαδιανάκης και Υφαντή (Νομική Σύμβουλος) από την ΟΠΟΤΤΕ
 Ακολούθησε και άλλη συνάντηση με  τον αναπληρωτή Υπουργό Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Αλληλεγγύης κ. Δημήτρη Στρατούλη, όπου μεταξύ άλλων η ΟΠΟΤΤΕ υπενθύμισε στον κ. Στρατούλη τις πολλές συναντήσεις που είχαν γίνει μαζί του εντός και εκτός Βουλής και τις σχετικές δηλώσεις που είχαν γίνει κυρίως για το θέμα της ΕΞΟΜΟΙΩΣΗΣ. Ο ίδιος δήλωσε πως όλα ισχύουν στο ακέραιο και η κυβέρνηση θα τηρήσει τις δεσμεύσεις της. Αναμένεται επομένως να γίνουν οι πρώτες σχετικές πρωτοβουλίες.
Με τον κ. Στρατούλη, οι κ.κ. Αχλαδιανάκης, Δήμος και Βαρβαρίγου από την ΟΠΟΤΤΕ