Μήνυμα Συλλόγου:

Στόχος μας είναι η εξομοίωση των τριτέκνων οικογενειών με τις πολύτεκνες οικογένειες και τα οφέλη τους, η βελτίωση της διαβίωσης των τριτέκνων οικογενειών του νομού μας, η ανάπτυξη καλών σχέσεων μεταξύ των μελών του.

Το Δ.Σ. ζητά τη συμπαράσταση όλων εσάς των μελών του Συλλόγου. Ευχαριστούμε πολύ, όλους αυτούς που έχουν βοηθήσει μέχρι σήμερα, αλλά και αυτούς που θα προσφέρουν τη βοήθεια τους στο μέλλον. Είναι σίγουρο πως όλοι μαζί ενωμένοι θα πετύχουμε τα μέγιστα.

Δευτέρα 18 Μαΐου 2015


Το 2006 ιδρύθηκε το Κέντρο Ελευθέρων Σπουδών “Hotelier” που έχει σαν στόχο την άρτια και ουσιώδη κατάρτιση των σπουδαστών της και βασισμένη στα πρότυπα του Ελβετικού μοντέλου, με σκοπό να καλύψει ένα μεγάλο κενό στο χώρο της Τουριστικής Εκπαίδευσης. Σήμερα πλήρως εναρμονισμένοι με την Ελληνική Νομοθεσία , το Υπουργείο Παιδείας , και τον ΕΟΠΕΠ λειτουργούμε πλέον ως Κέντρο Δια Βίου Μάθησης Επιπέδου 1 με αριθμό αδείας 2100145.
  • Με ανθρώπινο δυναμικό αποτελούμενο από ικανά στελέχη της Τουριστικής Βιομηχανίας που έχουν την ικανότητα να συνδυάσουν τις θεωρητικές και πρακτικές γνώσεις τους και να διδάξουν στους σπουδαστές πέρα από τη δομημένη εκπαιδευτική ύλη και προσωπικές τους εμπειρίες, μέρος της καθημερινότητας του επαγγέλματος που έχουν επιλέξει, καθώς και με εκπαιδευτικό πρόγραμμα απόλυτα ισορροπημένο σε θεωρητικό και πρακτικό επίπεδο, με δραστηριότητες που ενισχύουν την επαγγελματική ηθική και την τουριστική συνείδηση, η Hotelier Tourism Studies & Training αποτελεί μια ιδανική επιλογή για όποιον ξεκινά την καριέρα του σε μια από τις πλέον υποσχόμενες Βιομηχανίες στον κόσμο, τον Τουρισμό. Τα προγράμματα σπουδών είναι διετή, με έναρξη των μαθημάτων στις 20 Οκτωβρίου και λήξη στις 30 Μαρτίου. Οι σπουδαστές μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα στις ειδικότητες: Μαγειρική-Ζαχαροπλαστική Τέχνη και Διοίκηση Ξενοδοχείου-Εστιατορίου.

  • Τα μαθήματα πραγματοποιούνται στις εγκαταστάσεις μας στο Ξενοδοχείο Caldera Creta Paradise στο Γεράνι Χανίων. Οι σπουδαστές παρακολουθούν τα μαθήματα τους σε πραγματικούς χώρους εργασίας καθημερινά από τις 8:30 έως τις 14:30  και τους δίνεται η δυνατότητα διαμονής και σίτισης στους χώρους του ξενοδοχείου (οικοτροφείου εντός του ξενοδοχείου). Μετά από την ολοκλήρωση κάθε σπουδαστικού έτους οι σπουδαστές πραγματοποιούν υποχρεωτική αμειβόμενη πρακτική άσκηση σε επιχειρήσεις που εμείς τους προωθούμε.

 Στους συλλόγους τριών τέκνων,παρέχουμε έκπτωση 15% στα δίδακτρα για τα τέκνα των μελών σας σε όποια από τις δύο ειδικότητες (Μαγειρική-Ζαχαροπλαστική Τέχνη και Διοίκηση Ξενοδοχείου-Εστιατορίου) θελήσει να παρακολουθήσει. 



Επιπλέον,

  • H Hotelier, Tourism Studies & Training, Official με έδρα στο Ξενοδοχείο Atlantica Caldera Creta Paradise  είναι πιστοποιημένο Εξεταστικό Κέντρο ACTA σύμφωνα με τις προδιαγραφές της ACTA ΑΕ, από τις 18/10/2013. ( http://www.acta.edu.gr/acta/searchcenter.php?r=17&ACTION=r&id=690 )
  • H Hotelier, Tourism Studies & Training, Official με έδρα στο Ξενοδοχείο Atlantica Caldera Creta Paradise  είναι Επίσημος συνεργάτης με το American Hotel & Lodging Association - AHLA Student Chapters Educational Institute. ( https://www.ahlei.org/Partners/International/GAP/GREECE---Hotelier-Tourism-Studies-_-Training/ )
  • H Hotelier, Tourism Studies & Training, Official με έδρα στο Ξενοδοχείο Atlantica Caldera Creta Paradise, συνεργάζεται με το BHMS Business & Hotel Management School Ελβετίας και το γραφείο του BHMS ΕλλάδαςΤο BHMS προσφέρει ευέλικτα τμήματα προσαρμοσμένα στις εκάστοτε ανάγκες, δίνοντας έτσι την δυνατότητα στους σπουδαστές να ξεκινήσουν διεθνή καριέρα.


Γνωστοποιούμε  επίσης, σε όλους τους υποψηφίους σπουδαστές μας, ότι η Hotelier Tourism Studies & Training, Δημήτρης Λειβαδιωτάκης που λειτούργει στο ξενοδοχείο CALDERA CRETA PARADISE στο Γεράνι και  παρέχει  από το 2006 ποιοτική τουριστική εκπαίδευση και άμεση επαγγελματική αποκατάσταση σε όλους τους  αποφοίτους της , δεν έχει καμία σχέση με άλλες σχόλες που λειτουργούν στα Χάνια με παρόμοιο όνομα και παρεμφερή προγράμματα σπουδών.


για εγγραφες και πληροφορίες επικοινωνήστε στο τηλ. 28210  71278

...