Μήνυμα Συλλόγου:

Στόχος μας είναι η εξομοίωση των τριτέκνων οικογενειών με τις πολύτεκνες οικογένειες και τα οφέλη τους, η βελτίωση της διαβίωσης των τριτέκνων οικογενειών του νομού μας, η ανάπτυξη καλών σχέσεων μεταξύ των μελών του.

Το Δ.Σ. ζητά τη συμπαράσταση όλων εσάς των μελών του Συλλόγου. Ευχαριστούμε πολύ, όλους αυτούς που έχουν βοηθήσει μέχρι σήμερα, αλλά και αυτούς που θα προσφέρουν τη βοήθεια τους στο μέλλον. Είναι σίγουρο πως όλοι μαζί ενωμένοι θα πετύχουμε τα μέγιστα.

Δευτέρα 16 Φεβρουαρίου 2015

Η ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΗΣ ΟΠΟΤΤΕ - ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΚΑΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ

Το Σάββατο 7 Φεβρουαρίου πραγματοποιήθηκε η Εκλογοαπολογιστική συνέλευση της ΟΠΟΤΤΕ και συμμετείχαν πολλοί σύλλογοι από όλη την Ελλάδα.
Στην αρχή αφού έγινα οι σχετικές διαδικασίες για εκλογή προεδρείου και κατάρτιση λίστας θεμάτων για συζήτηση έγινε μια εισήγηση από τον Πρόεδρο της ΟΠΟΤΤΕ, παρουσιάστηκε οικονομικός και διοικητικός απολογισμός, η έκθεση της Εξελεγκτικής Επιτροπής και  ακολούθησαν τοποθετήσεις –προτάσεις από πολλά μέλη. Κεντρικό θέμα ήταν η εξομοίωση και ποιες συναντήσεις και κινήσεις θα πρέπει να γίνουν άμεσα.
Επίσης, αυτό που διαπιστώθηκε από όλους είναι το μεγάλο ενδιαφέρον πολλών περιοχών για ίδρυση νέων συλλόγων και οι εγγραφές που πρόκειται να γίνουν άμεσα, πράγμα που κάνει την Ομοσπονδία πιο δυνατή για να δίνει τις μάχες που χρειάζονται. Μάλιστα από κάποιον ομιλητή έγινε πρόσκληση να εγγραφούν τώρα όσοι είναι ακόμα εκτός της ΟΠΟΤΤΕ γιατί «τώρα ήρθε η ώρα για την εξομοίωση» όπως είπε.
 Ακολούθησε εισήγηση από το Φοροτεχνικό –Λογιστή  κ. Μιχάλη Αμανίτη σχετικά με τη λειτουργία συλλόγων όσον αφορά στα οικονομικά θέματα.
Μετά έγινε μια παρουσίαση για το πρόγραμμα Επισιτιστικής βοήθεια που έχει ξεκινήσει από την κ. Θεσσαλονικιά Καρατζόγλου, Προϊσταμένη Πληροφορικής στο Δήμο Δράμας, έτσι ώστε να ενημερωθούν οι σύλλογοι για τις ενέργειες που πρέπει να κάνουν
Τέλος, πραγματοποιήθηκε  η    παρουσίαση προγράμματος διαχείρισης συλλόγων από αντιπρόσωπο εταιρείας, το οποίο θα βοηθήσει στην καλύτερη οργάνωση των συλλόγων.
Γενικότερα η συνάντηση αυτή ήταν πολύ εποικοδομητική και ενδιαφέρουσα, γιατί οι σύλλογοι ενημερώθηκαν για αρκετά πράγματα που τους αφορούν.