Μήνυμα Συλλόγου:

Στόχος μας είναι η εξομοίωση των τριτέκνων οικογενειών με τις πολύτεκνες οικογένειες και τα οφέλη τους, η βελτίωση της διαβίωσης των τριτέκνων οικογενειών του νομού μας, η ανάπτυξη καλών σχέσεων μεταξύ των μελών του.

Το Δ.Σ. ζητά τη συμπαράσταση όλων εσάς των μελών του Συλλόγου. Ευχαριστούμε πολύ, όλους αυτούς που έχουν βοηθήσει μέχρι σήμερα, αλλά και αυτούς που θα προσφέρουν τη βοήθεια τους στο μέλλον. Είναι σίγουρο πως όλοι μαζί ενωμένοι θα πετύχουμε τα μέγιστα.

Τετάρτη 19 Νοεμβρίου 2014

IO TOURS
ΣΑΡΠΗΔΩΝΟΣ 4 - ΧΑΝΙΑ
Tel : 0030 – 28210 27497,  46536   Fax: (28210)  27048
WWW.IOTOURS.GR    E -mail  :   info@iotours.gr  
7 ΗΜΕΡΕΣ  ΟΔΙΚΗ  ΕΚΔΡΟΜΗ 
ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ - ΣΟΦΙΑ - ΦΙΛΙΠΠΟΥΠΟΛΗ
ΜΟΝΗ ΡΙΛΑΣ - ΦΙΛΙΠΠΟΥΠΟΛΗ – ΣΑΝΤΑΝΣΚΙ - ΜΠΟΡΟΒΕΤΣ
ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ  : 01/01/2015
1η ΜΕΡΑ : ΧΑΝΙΑ- ΠΕΙΡΑΙΑΣ
Συνάντηση στην δημοτική αγορά και αναχώρηση για το λιμάνι της Σούδας, γύρω στις 19:30 επιβίβαση και τακτοποίηση στις καμπίνες.
2η ΜΕΡΑ : ΑΘΗΝΑ – ΣΑΝΤΑΝΣΚΙ -  BANSKO
    Αναχώρηση από το καράβι νωρίς το πρωί με ενδιάμεσες στάσεις για καφέ και φαγητό για το Bansko. Ελεύθερος χρόνος στο Σαντανσκι   Μεταφορά στο ξενοδοχείο, δείπνο και διανυκτέρευση.
3η ΜΕΡΑ : BANSKO – ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ ΡΙΛΑΣ - ΣΟΦΙΑ
  Πρωινό και αναχώρηση για τη Σόφια. Στάση στο μοναστήρι της Ρίλα του 10ου – 11ου  αιώνα στο μουσείο του οποίου φυλάσσεται ο περίφημος σταυρός του μοναχού Ραφαήλ με τις 10.000 διαφορετικές παραστάσεις από την Αγία Γραφή. Επίσκεψη στους Χρυσούς επιτάφιους με δεκάδες πολύτιμες πέτρες και εικόνες. Άφιξη στη Σόφια και ακολουθεί περιήγηση της πόλης κατά την οποία θα απολαύσουμε τον καθεδρικό ναό του Αλεξάνδρου Νεφσκι, το Εθνικό θέατρο, το Πανεπιστήμιο, το τζαμί Μπάνια, την άσβεστη φλόγα του άγνωστου στρατιώτη και τον ναό της Αγίας Σοφίας, τη Ροτόντα του Αγίου Δημητρίου, το μουσείο Φυσικής Ιστορίας και το Ναό του Αγίου Νικολάου (Ρώσικη εκκλησία). Στη συνέχεια αναχωρούμε για την κοντινή Βίτοσα, το όμορφο όρος στους πρόποδες του οποίου βρίσκεται η Σόφια. Το απόγευμα θα είναι ελεύθερο για αγορές και ψώνια στο Τσουμ, εξαιρετικών ειδών των βαλκανικών και κεντροευρωπαϊκών αγορών. Δείπνο, διανυκτέρευση.
4η ΜΕΡΑ : ΣΟΦΙΑ – ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΜΕΡΑ – ΜΠΟΡΟΒΕΤΣ
      Μετά το πρωινό αναχώρηση για προαιρετική εκδρομή στο Μποροβετς, που είναι  το παλαιότερο χειμερινό θέρετρο της Βουλγαρίας, και από τα παλαιότερα της Ευρώπης.(€ 20) Βρίσκεται 1.350 μέτρα πάνω από την επιφάνεια της θάλασσας, ενώ οι υψηλότερες πίστες του φτάνουν και σε υψόμετρο 2.600 μέτρων. H αριστοκρατία της Βουλγαρίας κάποτε κυνηγούσε στην ορεινή περιοχή που σήμερα βγάζει πρωταθλητές του σκι. Ιδρύθηκε το 1896 για να φιλοξενεί τους Βούλγαρους τσάρους οι οποίοι πήγαιναν για κυνήγι στην περιοχή.  Διαθέτει από το καλύτερο, ποιοτικώς, χιόνι της Ανατολικής Ευρώπης. H κορυφή του ονομάζεται Μουσάλα, είναι η υψηλότερη της Βαλκανικής Χερσονήσου και βρίσκεται σε ύψος 2.925 μέτρα. Με τα χρόνια εξελίχθηκε σε ένα από τα πλέον δημοφιλή χιονοδρομικά κέντρα στην Ευρώπη και προσελκύει τους καλύτερους σκιέρ στον κόσμο επιστροφή στην  Σόφια, δείπνο, διανυκτέρευση 
5η ΜΕΡΑ : ΣΟΦΙΑ - ΦΙΛΙΠΠΟΥΠΟΛΗ-ΣΟΦΙΑ
      Πρωινό και αναχώρηση για τη Φιλιππούπολη. Εκεί θα δούμε το αρχαίο ρωμαϊκό θέατρο, την παλιά πόλη, το Αρχοντικό Κουγιουμτζόγλου, το ναό του Κωνσταντίνου και Ελένης και το μουσείο Λαϊκής Τέχνης και επίσης θα έχουμε ελεύθερο χρόνο στο εμπορικό κέντρο της πόλης. Επιστροφή στο ξενοδοχείο, δείπνο, διανυκτέρευση.
6η ΜΕΡΑ : ΣΟΦΙΑ – ΑΘΗΝΑ
   Πρωινό και αναχώρηση για το Σαvτάνσκι. Χρόνος ελεύθερος για αγορές. Αναχώρηση για σύνορα και με ενδιάμεσες στάσεις για καφέ και φαγητό, άφιξη στην Αθήνα το απόγευμα και επιβίβαση στο καράβι.
7η  ΜΕΡΑ : ΧΑΝΙΑ
Άφιξη στο λιμάνι της Σούδας με τις βαλίτσες γεμάτες με τις καλύτερες αναμνήσεις από το ταξίδι.

     ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ :
Ø  Ακτοπλοϊκά εισιτήρια σε τετράκλινη καμπίνα Χανιά-Πειραιάς-Χανιά
Ø  Μεταφορές, περιηγήσεις, ξεναγήσεις με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν
Ø  Διαμονή σε  ξενοδοχείο 3* ή 4* ή 5*  ( 1 NYXTA BANSKO, 3 ΝΥΧΤΕΣ ΣΟΦΙΑ)
Ø  ΔΩΡΟ 4 δείπνα ή γεύματα
Ø  Τοπικός  αρχηγός εκδρομής
Ø  Ασφάλεια αστικής / επαγγελματικής ευθύνης TOUR OPERATOR
    ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ :
Ø  Είσοδοι σε μουσεία & πόλεις, αξιοθέατα, ποτά, φιλοδωρήματα , δημοτικοί φόροι
Ø  Έξτρα ασφάλιση προσωπικού ατυχήματος, ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης, απώλειες αποσκευών κ.α. (€10) (δείτε στους όρους συμμετοχής του γραφείου).


ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ
Ø  ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΝΕΑ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΑ ή ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΜΕ ΛΑΤΙΝΙΚΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΕΣ

TIMH  KAT΄  ATOMO
 SUITES SOFIA 4* 
OR  SVETA SOFIA 4*
GRAND SOFIA 5*
ΔΙΚΛΙΝΟ/ΤΡΙΚΛΙΝΟ  ΔΩΜΑΤΙΟ
€ 290
€ 340
ΠΑΙΔΙΚΟ ΕΩΣ  12 ΕΤΩΝ
ΣΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΤΩΝ ΓΟΝΕΩΝ
€ 270
€ 320
ΜΟΝΟΚΛΙΝΟ  ΔΩΜΑΤΙΟ
€ 390
€ 440ΕΙΔΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ ΣΕ ΤΡΙΤΕΚΝΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ , ΑΝΑΛΟΓΑ ΤΟΝ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟ, ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΤΗΣ ΤΡΙΤΕΚΝΙΚΗΣ ΚΑΡΤΑΣ