Μήνυμα Συλλόγου:

Στόχος μας είναι η εξομοίωση των τριτέκνων οικογενειών με τις πολύτεκνες οικογένειες και τα οφέλη τους, η βελτίωση της διαβίωσης των τριτέκνων οικογενειών του νομού μας, η ανάπτυξη καλών σχέσεων μεταξύ των μελών του.

Το Δ.Σ. ζητά τη συμπαράσταση όλων εσάς των μελών του Συλλόγου. Ευχαριστούμε πολύ, όλους αυτούς που έχουν βοηθήσει μέχρι σήμερα, αλλά και αυτούς που θα προσφέρουν τη βοήθεια τους στο μέλλον. Είναι σίγουρο πως όλοι μαζί ενωμένοι θα πετύχουμε τα μέγιστα.

Τρίτη 4 Νοεμβρίου 2014

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΤΡΙΤΕΚΝΩΝ Ν. ΛΑΡΙΣΑΣ ΜΕ ΤΟ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΗΣ Ν.Δ. κ.ΜΑΞΙΜΟ ΧΑΡΑΚΟΠΟΥΛΟ

 Το Σάββατο 25/10/2014 συναντήθηκε αντιπροσωπία του Συλλόγου Τριτέκνων Ν. Λάρισας με τον βουλευτή Λαρίσης της Νέας Δημοκρατίας κ. Μάξιμο Χαρακόπουλο.
Στη συνάντηση του επιδόθηκε υπόμνημα με τους προβληματισμούς και τα αιτήματα των τριτέκνων. Συνοπτικά, οι τρίτεκνοι ζητούν να εισακουσθούν για το πάγιο αίτημά τους, την εξομοίωσή τους δηλαδή με τις πολύτεκνες οικογένειες, να μπορούν να πληρώνουν μειωμένο εισιτήριο κατά τη μετακίνησή τους με μέσα μαζικής μεταφοράς, ευνοϊκή μεταχείριση στις αποσπάσεις - μεταθέσεις των μονίμων και σε όσους έχουν τεθεί σε διαθεσιμότητα δημοσίων υπαλλήλων, φοροελαφρύνσεις και ρυθμίσεις στα επιδόματα που λαμβάνουν,να ενταχθούν οι τρίτεκνοι στην κατηγορία των δικαιούχων της μείωσης τελών (δημοτικών-περιφέρειας κ.ά.).
 Ο κ. Χαρακόπουλος, αφού άκουσε με προσοχή τους συνομιλητές του, ανέλαβε τη δέσμευση να θέσει δια της κοινοβουλευτικής οδού στα αρμόδια Υπουργεία τα θέματα των τριτέκνων με σκοπό την εξεύρεση της καλύτερης δυνατής διευθέτησης και τόνισε «Πιστεύω στην αξία της οικογένειας και θεωρώ ότι έχει χρέος η πολιτεία, στο μέτρο του δυνατού, να στηρίξει τους τρίτεκνους».
 Στη συνάντηση εκ μέρους των τριτέκνων παραβρέθηκαν ο πρόεδρος του συλλόγου κ. Λεωνίδας Μουζήθρας, η αντιπρόεδρος κ. Δήμητρα Αποστολοπούλου και ο υπεύθυνος ΜΜΕ & δημοσίων σχέσεων κ. Κωνσταντίνος Μακάς.