Μήνυμα Συλλόγου:

Στόχος μας είναι η εξομοίωση των τριτέκνων οικογενειών με τις πολύτεκνες οικογένειες και τα οφέλη τους, η βελτίωση της διαβίωσης των τριτέκνων οικογενειών του νομού μας, η ανάπτυξη καλών σχέσεων μεταξύ των μελών του.

Το Δ.Σ. ζητά τη συμπαράσταση όλων εσάς των μελών του Συλλόγου. Ευχαριστούμε πολύ, όλους αυτούς που έχουν βοηθήσει μέχρι σήμερα, αλλά και αυτούς που θα προσφέρουν τη βοήθεια τους στο μέλλον. Είναι σίγουρο πως όλοι μαζί ενωμένοι θα πετύχουμε τα μέγιστα.

Παρασκευή 3 Οκτωβρίου 2014

   Η Ακαδημία Κρητικής Γαστρονομίας και Πολιτισμού, γνωρίζοντας τις δυσκολίες των ημερών που διανύουμε, προσφέρει στα μέλη του συλλόγου μας μειωμένα δίδακτρα και δωρεάν εγγραφή, για εκείνους που θέλουν να ακολουθήσουν το επάγγελμα του σεφ.Η Ακαδημία είναι η μόνη σχολή, που προσφέρει στους επίδοξους νέους σεφ τη δυνατότητα επαγγελματικής εκπαίδευσης, στην Ελληνική Γαστρονομία, με ιδιαίτερη έμφαση στον πλούτο της Κρητικής Γαστρονομίας και Διατροφής. Απώτερος σκοπός της σχολής, είναι οι σπουδαστές να μυηθούν στον πολιτισμό της γαστρονομικής  κουλτούρας και να γίνουν άξιοι πρεσβευτές της Κρητικής Γαστρονομίας, που δεν είναι εφήμερη μόδα, αλλά τρόπος ζωής και έκφραση πολιτισμού. Στην Ακαδημία λειτουργούν δύο τμήματα 9.00πμ - 17.00μμ και 9.00πμ- 13.00μμ. Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνίσετε με τα γραφεία του συλλόγου μας ή απευθείας με την  ακαδημία.


Tηλ συλλογου 28210 94334

Ακαδημία Κρητικής Γαστρονομίας και Πολιτισμού.
Στρατ.Ε.Τζανακάκη 6 - 1ος όροφος- γραφείο 12- Χανιά
τηλ. 282020495 / 6945 778468

e-mail. academy@academyocgc.com / www.academyocgc.com