Μήνυμα Συλλόγου:

Στόχος μας είναι η εξομοίωση των τριτέκνων οικογενειών με τις πολύτεκνες οικογένειες και τα οφέλη τους, η βελτίωση της διαβίωσης των τριτέκνων οικογενειών του νομού μας, η ανάπτυξη καλών σχέσεων μεταξύ των μελών του.

Το Δ.Σ. ζητά τη συμπαράσταση όλων εσάς των μελών του Συλλόγου. Ευχαριστούμε πολύ, όλους αυτούς που έχουν βοηθήσει μέχρι σήμερα, αλλά και αυτούς που θα προσφέρουν τη βοήθεια τους στο μέλλον. Είναι σίγουρο πως όλοι μαζί ενωμένοι θα πετύχουμε τα μέγιστα.

Τρίτη 14 Οκτωβρίου 2014

ΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗ ΤΩΝ ΤΡΙΤΕΚΝΩΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΕΤΕΓΓΡΑΦΕΣ ΦΟΙΤΗΤΩΝ

 ΠΡΟΣΟΧΗ 

 Η Υπουργική Απόφαση που ανακοινώθηκε πρόσφατα σχετικά με τις μετεγγραφές των νέων φοιτητών, εξαιρεί από τις σχετικές διατάξεις τους επιτυχόντες που χρησιμοποίησαν την περσινή τους βαθμολογία για το 10% των φετινών θέσεων.
 Καλούμε τους τρίτεκνους που τα παιδιά τους περιλαμβάνονται στην κατηγορία αυτή, επιθυμούν μετεγγραφή και θέλουν να ακολουθήσουν διαδικασία νομικής διεκδίκησης, να εκδηλώσουν ΑΜΕΣΑ ενδιαφέρον, επικοινωνώντας με το γραφείο του Συλλόγου στον οποίον είναι εγγεγραμμένοι.Όσοι δεν είναι εγγεγραμμένοι σε κάποιο Σύλλογο, να επικοινωνήσουν με τον αριθμό 6949594846.