Μήνυμα Συλλόγου:

Στόχος μας είναι η εξομοίωση των τριτέκνων οικογενειών με τις πολύτεκνες οικογένειες και τα οφέλη τους, η βελτίωση της διαβίωσης των τριτέκνων οικογενειών του νομού μας, η ανάπτυξη καλών σχέσεων μεταξύ των μελών του.

Το Δ.Σ. ζητά τη συμπαράσταση όλων εσάς των μελών του Συλλόγου. Ευχαριστούμε πολύ, όλους αυτούς που έχουν βοηθήσει μέχρι σήμερα, αλλά και αυτούς που θα προσφέρουν τη βοήθεια τους στο μέλλον. Είναι σίγουρο πως όλοι μαζί ενωμένοι θα πετύχουμε τα μέγιστα.

Δευτέρα 15 Σεπτεμβρίου 2014















O Όμιλος Αντισφαίρισης Χανίων λειτουργεί και φέτος 2014-2015 ,τμήματα μπάσκετ κοριτσιών και αγοριών.Απο την Δευτέρα 1 Σεπτεμβρίου , αρχίζουν την προπονητκή τους δράση και τα παιδιά Δημοτικού, ακολουθώντας τα υπόλοιπα τμήματα.
Την οργάνωση των τμημάτων μπάσκετ έχει και φέτος, η καθηγήτρια φυσικής αγωγής (ειδικότητα basket και προπονήτρια), Φρόσω Δημητρουλάκη (τηλ.6974375939) και ο καθηγητής φυσικής αγωγής (ειδικότητα basket και προπονητής), Λευτέρης Θεοδωράκης (6932760608).

Για όλα τα μέλη του Συλλόγου Τριτέκνων Ν.Χανίων, η μηνιαία συνδρομή είναι 20 ευρώ, και για δύο παιδια, της ίδιας οικογένειας 30 ευρώ.  
Ο πρώτος μήνας (Σεπτέμβριος) για τους νέους αθλητές και αθλήτριες θα είναι δωρεάν με σκοπό να γνωρίσουν το άθλημα.

Για οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με την λειτουργια των τμημάτων, επικοινωνήστε με τους αρμόδιους προπονητές ή με τα γραφεία του ΟΑΧ.

Τηλ.2821054066