Μήνυμα Συλλόγου:

Στόχος μας είναι η εξομοίωση των τριτέκνων οικογενειών με τις πολύτεκνες οικογένειες και τα οφέλη τους, η βελτίωση της διαβίωσης των τριτέκνων οικογενειών του νομού μας, η ανάπτυξη καλών σχέσεων μεταξύ των μελών του.

Το Δ.Σ. ζητά τη συμπαράσταση όλων εσάς των μελών του Συλλόγου. Ευχαριστούμε πολύ, όλους αυτούς που έχουν βοηθήσει μέχρι σήμερα, αλλά και αυτούς που θα προσφέρουν τη βοήθεια τους στο μέλλον. Είναι σίγουρο πως όλοι μαζί ενωμένοι θα πετύχουμε τα μέγιστα.

Τετάρτη 17 Σεπτεμβρίου 2014

Παρουσία Κεγκέρογλου, οι τρίτεκνοι ζήτησαν στήριξη Κραυγή αγωνίας από τους τρίτεκνους που βλέπουν να μπαίνει "ψαλίδι" στα επιδόματα και την καθημερινότητά τους να γίνεται όλο και πιο δύσκολη. Αυτά δήλωσαν μεταξύ άλλων σήμερα οι εκπρόσωποι της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας ζητώντας την άμεση παρέμβαση από την Πολιτεία. Μάλιστα ο Σύλλογος Τριτέκνων Νομού Ηρακλείου φιλοξένησε για πρώτη φορά στο Ηράκλειο το Διοικητικό Συμβούλιο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Τριτέκνων. Η συνεδρίαση πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της Περιφέρειας Κρήτης στην πλατεία Ελευθερίας, παρουσία του υφυπουργού κ. Βασίλη Κεγκέρογλου, όπου συζητήθηκαν όλα τα τρέχοντα θέματα που απασχολούν σήμερα τις τρίτεκνες οικογένειες.