Μήνυμα Συλλόγου:

Στόχος μας είναι η εξομοίωση των τριτέκνων οικογενειών με τις πολύτεκνες οικογένειες και τα οφέλη τους, η βελτίωση της διαβίωσης των τριτέκνων οικογενειών του νομού μας, η ανάπτυξη καλών σχέσεων μεταξύ των μελών του.

Το Δ.Σ. ζητά τη συμπαράσταση όλων εσάς των μελών του Συλλόγου. Ευχαριστούμε πολύ, όλους αυτούς που έχουν βοηθήσει μέχρι σήμερα, αλλά και αυτούς που θα προσφέρουν τη βοήθεια τους στο μέλλον. Είναι σίγουρο πως όλοι μαζί ενωμένοι θα πετύχουμε τα μέγιστα.

Τετάρτη 25 Ιουνίου 2014

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΔΩΡΕΑΝ ΔΙΑΝΟΜΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΔΩΡΕΑΝ ΔΙΑΝΟΜΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΕΤΟΣ 2014 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


    Το πρόγραμμα '' Δωρεάν Διανομή τροφίμων Σε Απόρους της Ε. Ε. '' φέτος θα έχει διαφορετική μορφή. Εκτός του ότι θα υλοποιηθεί από το Υπουργείο Εργασίας και όχι Αγροτικής Ανάπτυξης όπως μέχρι τώρα πιθανόν να επεκταθεί και σε άλλες παροχές εκτός τροφίμων όπως βασικό εξοπλισμό και υπηρεσίες κοινωνικής πρόνοιας. Η ΟΠΟΤΤΕ είναι σε συνεχή επικοινωνία και επαφή με το νέο επισπεύδον Υπουργείο (πιέζοντας ώστε να υπάρξει συντόμευση του χρόνου υλοποίησης ) για την άμεση και έγκυρη ενημέρωση των μελών της. Στο επόμενο χρονικό διάστημα θα κατατεθεί το επιχειρησιακό πρόγραμμα και θα ξεκινήσει η διαδικασία. Οι Σύλλογοι μέλη και κατά συνέπεια τα μέλη αυτών δηλαδή οι Τρίτεκνοι όλης της χώρας ( και φυσικά του Συλλόγου μας ) θα ενημερωθούν ώστε να συμμετέχουν στο νέο αυτό πρόγραμμα. 

 ΑΠΟ ΤΟ Δ/Σ