Μήνυμα Συλλόγου:

Στόχος μας είναι η εξομοίωση των τριτέκνων οικογενειών με τις πολύτεκνες οικογένειες και τα οφέλη τους, η βελτίωση της διαβίωσης των τριτέκνων οικογενειών του νομού μας, η ανάπτυξη καλών σχέσεων μεταξύ των μελών του.

Το Δ.Σ. ζητά τη συμπαράσταση όλων εσάς των μελών του Συλλόγου. Ευχαριστούμε πολύ, όλους αυτούς που έχουν βοηθήσει μέχρι σήμερα, αλλά και αυτούς που θα προσφέρουν τη βοήθεια τους στο μέλλον. Είναι σίγουρο πως όλοι μαζί ενωμένοι θα πετύχουμε τα μέγιστα.

Δευτέρα 12 Μαΐου 2014

Ο υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Χανίων, κ. Μανώλης Σταματάκης, μαζί με υποψηφίους του συνδυασμού ΚΡΗΤΗ ΜΠΟΡΟΥΜΕ, επισκέφθηκαν τον Σύλλογο Γονέων Τριτέκνων Χανίων, όπου είχαν συνάντηση με την πρόεδρο, κα. Μαίρη Χελιουδάκη, με τον γ.γ., κ. Πέτρο Τεπερίδη καθώς και με τον πρόεδρο της ελεγκτικής επιτροπής, κ. Ιωάννη Σπυριδάκη. Οι εκπρόσωποι του Συλλόγου συζήτησαν με την αντιπροσωπεία του συνδυασμού μας, σχετικά με την αναγνώριση των δικαιωμάτων των τριτέκνων, σε επίπεδο ελληνικής πολιτείας, όπως επίσης και προβλήματα της καθημερινότητας, καθώς και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν πολλές οικογένειες. Επίσης, συζητήθηκε το θέμα των εκπτώσεων στις μεταφορές και το μεγάλο ζήτημα της ανεργίας, που ταλαιπωρεί πολλές τρίτεκνες οικογένειες, στις οποίες εργάζεται ένα ή και κανένα μέλος τους.